Gamer 2 ay Online oyunlar da hiç dilencilik yaptınız mı? s aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Merhaba KScanlar nasılsınız?İster parayla alın ister yüksek level olunca dizdiğimiz itemlere bakarak, hep etrafımız da bizden bir şeyler isteyenler genel de düşük level oyuncular olur. İnsanı bıktırırlar oyundan.Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Online oyunlar da hiç dilencilik yaptınız mı? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Gamer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Harbiden çok olurdu bu :D kesin isteyenler oluyordu. Bir yerde isteyen olmasa bile dağıtan biri çıkıyordu ashasd 1 0 Yorumla
u Sarışıngenc23Fenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Gamer konusunda 924 cevap paylaştı. Bu tür oyunlar pek oynamadım ama oynasaydım sanırım yapardım ama bu dilencilik değil ya destek diyelim biz buna bence :D 0 0 Yorumla
FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 2 ay Gamer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Habbo hotel de yapmıştım bur de Dox 😄 ah ne günlerdi be 🥺 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% 2 ay Yapmazmiyim be hemde nasil resmen millete toksit oluyordum😂😂 0 2 Yorumla aynadakiajan 2 ay 😂 😂 En güzeli o ya birde acıyıp atanlar oluyordu bir güzel gelen paralarla pazardan İtem dizip hızlıca yükselirdik. 🤪 Yorumla RealistPasa 2 ay 😂abi abi derdim Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Gamer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır ben hiç bir şekilde yapmadım. zaten yapmazdım da yani yetenek ile oynardım sadece kimseden bir şey istemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Harbiden çok olurdu bu :D kesin isteyenler oluyordu. Bir yerde isteyen olmasa bile dağıtan biri çıkıyordu ashasd
Bu tür oyunlar pek oynamadım ama oynasaydım sanırım yapardım ama bu dilencilik değil ya destek diyelim biz buna bence :D
Habbo hotel de yapmıştım bur de Dox 😄 ah ne günlerdi be 🥺
Yapmazmiyim be hemde nasil resmen millete toksit oluyordum😂😂
😂 😂 En güzeli o ya birde acıyıp atanlar oluyordu bir güzel gelen paralarla pazardan İtem dizip hızlıca yükselirdik. 🤪
😂abi abi derdim
Hayır ben hiç bir şekilde yapmadım. zaten yapmazdım da yani yetenek ile oynardım sadece kimseden bir şey istemem
Elimde top gibi bir şey var abi..
ney bu metin2mi 😃😃
Evet
Hayır hiç yapmadım.
yapmadım 😆