Ben Assasin's Creed Brotherhood da saçlarımı sıkmaktan düzleşti 😄

oha daha dün ac:brotherhood bitirdim :D gerçekten sinirlendiğim zaman masaya yumruk atıyorum, masanın eğrildiğini fark edinceye kadar güzel sinir atıyordum..
yaklaşık 4 saat kafayı yemeden sonra video izleyip 20 dakikada halletmem daha üzücüydü...
peki ya bazen sapıtıp samanlığa atlamaması ve desynchronized ekranı ile bakışmak..
Oyun oynarken genelde soulslike oyunlar oynadığım için kucağımda hep bir yastıkla oynarım bina kadar boss bir vuruşta amel defterimi kapattığında yastığı yumrukluyorum 🤛 🤛 oyuna sövüp değiştiriyorum oyunu 🤣 yarım saat sonra geri açıp oynuyorum aynısını 🥲
Tabikide bazen çıldırabiliyoruz. Psikolojik olarak rahatsız olduğumuzu gösteriyor bu davranış sanırsam. Clash of clansta 99 vakası veya alacağım köyü alamadığımda bazen deliye dönerim.
Cevap
14Cevap
Hayır yapmıyorum
az önce oyun oynarken 2 kere dc yedim. sinirlendim ama fiziksele dökmedim olayı pek tarzım değil ajknjdksfd
ya bazen sinirlenip yastık filan fırlattığım oluyordu oynarken onlara da şiddet diyemeyiz ani refleks diyelim pdlwkdkos
Telefonumu bırakıp küfrediyorum, eğlencenin yanında stres her zaman yan yanadır. Futbol maçı izlemek gibi 🤘🏻
Masayı yumrukluyorum genelde. Ya masa kırılacak ya da elim 😄
Küfretmek dışında hayır 😄 bu ara cs:go’ya sardım, hileciler sinirlendiriyor
Oyunlar yüzüne telefonum aşırı zarar gördü. Öyle anlatayım.
Oyun oynarken agresif degilimdir gayet sakinimdir
Eskiden LoL oynarken internetim çok giderdi bi gün dayanamayıp laptop ekranımı çatlatmıştım. O günden beri sadece mikrofonumu ağzıma sokup sessiz çığlık atıyorum
Hayır arkadaşımı yenmek için gizli çalışma yaparım antrenman yani
Valla ben direk sövüyorum iyi oluyor.
Kafama vurmaktan beyin kanaması geçiriyordum :D
Küfür ediyom kendi kendime
Hayır sadece bazen bağırıyom kendi kendime
hayır tabi ki
Hayır
Hayır.
Telefonu fırlatmak dışında hayır
hayır sergılemıyorum
Genelde evet oluyor
Nooo