Gamer Eşiniz sizi tam oyuna başladığınızda yemeğe çağırsa ne yaparsınız? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Eşiniz sizi tam oyuna başladığınız da yemeğe çağırsa "aşkım yaa oyuna girdim ama yaa" mi dersiniz yoksa "hemen geliyorum bir tanem" mi dersiniz 😍 Eşiniz sizi tam oyuna başladığınızda yemeğe çağırsa ne yaparsınız? Cevapla Aşk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yemek yerdim 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl yemeğimi masama getirmesini rica ederdim sanırım aknbdsjkfdşd 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Annem yapar bunu genelde tam balık saati gelir oğlum çay yemek hazır tam iş bitmek üzere oğlum hadi 😂😂 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Valla bu zamansız davetler yüzünden lol de kaç kere 15 gün ceza yedim ama yapıcak bişey yok kılıç keskin 😂 1 0 Yorumla
Denizkraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevdiğin insanı kırmak olmaz ama ne oyunu sonrada oynarsın ben eşimin yanına giderdim valla 🥰 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ahh annem bunu çok yapardı ((: şimdi olsa yıne yemeği bekletirdim 1 0 Yorumla
g173105028 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hemen hazir ola gecerim bilader bizim evde reis genelikle esim olur o ne derse o 1 0 Yorumla
Cαƚɱiɳƚ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemek yerken oynarım 😸 Genelde böyle yapıyorum. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 2. seçenek ben 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen yemeğe giderim 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yemeğe giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yemek yerdim
yemeğimi masama getirmesini rica ederdim sanırım aknbdsjkfdşd
Annem yapar bunu genelde tam balık saati gelir oğlum çay yemek hazır tam iş bitmek üzere oğlum hadi 😂😂
Valla bu zamansız davetler yüzünden lol de kaç kere 15 gün ceza yedim ama yapıcak bişey yok kılıç keskin 😂
Sevdiğin insanı kırmak olmaz ama ne oyunu sonrada oynarsın ben eşimin yanına giderdim valla 🥰
ahh annem bunu çok yapardı ((: şimdi olsa yıne yemeği bekletirdim
Hemen hazir ola gecerim bilader bizim evde reis genelikle esim olur o ne derse o
Eee giderim 😂
Koşa koşa giderim hahahshs
Yemiyom ben bey sen ye derim snxknsjs
Yemek yerken oynarım 😸 Genelde böyle yapıyorum.
2. seçenek ben
Yemeği alır oynarken yerim
5dk aşkım derim :D
Pc yi de yemeğe götürürüm.
Yemeğe otururum…
Hemen yemeğe giderim
Yemeğe giderim