- Bizim de en az sizin kadar sorumluluklarımız var.
- Kazancımız da gayet yerinde ki, hayatta kalabiliyoruz.

Bilemiyorum. Ama çoğu gamerın yayın açması ve oynadığı oyunlarla, açtığı yayınlarla para kazanması olabilir. Çoğu kişi oyun oynayarak para kazandığını sanıyor çünkü. Oysa işin arka tarafı hiçte öyle değil. Sürekli güncel olman gerekiyor, özgün içerikler üretmeli ve bunları güzel pazarlamalısın.
Aynı şekilde dikkat çekecek tarzda ekipmanlar kullanmalı ve arka planı düzenlemelisin. Benim dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla yapmak zorunda oldukları bunlar. Tabi bir de oyunlar dışında yaptıkları işler, sorumluluklar ya da mecburiyetler var. Yani ön yargılı kişilerin boşuna bir algı ürettiklerini düşünüyorum ☾
Oyunculara karşı ön yargının sebebi bizi her zaman oyunun başında sanıyorlar o oyunun başından kalkmayanlara biz bağımlı diyoruz ben çok bağımlı birisi değilim bir süre sonra adam vurmaktan sıkılırım uçup kaçmaktan da ama biri gelip bana bıçak atınca namusum kirlenmiş gibi hissediyorum 😄 sonra da o admın peşine giderken bir kaç kişi bıçağıma kurban gidiyor ne yazık ki bize en çok ön yargılı bakanlar da kızlar ama haklı oldukları konular da var mesela oyuna girince bazı erkeklerin tanışmaya, görüşmeye çalışması, küfür vs. Gibi şeyler ön yargı yaratabiliyor 😇
Oyun oynayan adam mı olur gamer nedir diyorlar ya yumruğu çakasım geliyor :D Dediğin gibi kazancımız da gayet yerinde hayatta kalabiliyoruz sadece boş zamanlarımızı oyunlarla değerlendiriyoruz yani :D
Kıskanıyorlar demek 😀
Boomer der geçerim :D
Sanırım eğlenmemiz hoşlarına gitmiyor.
Başka aklıma bir şey gelmiyor.
Çok doğru bir tespit. Ağzına sağlık..
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Sanırım hoşlarına gitmiyor
Türkiye’de her şeye karşı öyle ya genelde insanlar her şeye karşı öyle Önyargılı davranıyorlar filan ama aslında Türkiye’de de en çok parayı mesela oyuncular kazanıyor
bence genel bir ön yargı insanlara gamer diyince herkes sabah akşam pc başında işsiz güçsüz oyun oynuyor sanıyor Türkiye ön yargı ülkesi yani normal
Gerçek gamer arkadaşların fazla asosyal olması ve derdi zoru oyun ve kullandığı PC olması sanırım
Şahsen yargılı değilim hiç. İnsanlar yapmayı sevdiği şeylerle ilgilenmeli zaten.
oyun oynayan insanın sinir kat sayısı yüksektir o yüzden toxic olurlar
sen öyle san :D nelere katlanıyoruz ve nelerden acımızı çıkarıyoruz da, başkalarına yansıtmıyoruz.
ben de lolcüyüm kendimden biliyom
Lol oynamıyorum, ruh sağlığımı yolda bulmadım. 😂
oturdukları yerden para kazanıyor muhappeti yüzünden çok ön yargı var ama her işin zorluğu vardır
oynayamıyorlar ya çatlıyorlar
Bence saygı eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bana bir meslek gibi gelmiyor ondan var sanirim.
Sebebi kimse bilmiyor galiba😅😅
Işin o olmuş senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?