Gamer 1 ay Oyun oynayan insanlara karşı bir ön yargınız var mı? s вιтєχєи Fenomen Takip Et FacebookTwitter 12 Sitede denk düşüyorum, garip bir ön yargı var oyun oynayan insanlara karşı, oyun oynamak çocuk işiymiş falan filan İnter Milan 🤓 Güncellemeler: Takip Et 12 Paylaş FacebookTwitter Oyun oynayan insanlara karşı bir ön yargınız var mı? 1411 Görüşünü yaz
canerozkum Fenomen 1 ay Evet, var. Ben de çevremde görüyorum ama herkesin kendi tercihi ve zevki. Oyun oynamak bir yaşam biçimidir :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Yoda 1 ay Hala gece mesailerimde açarım bilgisayarımı PES atarım. Biraz olsun kafa dağıtmak, eğlenmek beni çocuksu yapıyorsa KS'nin en bebe üyesi olmaya hazırım. Bizi çocuksu bulanlar da açsın CNN İnternational izlesin :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Morpheuss_ Yoda 1 ay Çocuk işi değil tabiki de ama oynarken hayattan kopanlara uyuz oluyorum. ya da sürekli ve sürekli soluğu oyunda alanlardan pek hoşlanmıyorum 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla вιтєχєи 1 ay Ara sıra o hataya düşsem de kendimi frenliyorum 👻 Yorumla Morpheuss_ 1 ay Frenleyebiliyorsan no problem 😄 Yorumla
Erronblack41 Yoda 1 ay Yıllardır oyuncuyum önyargılı insanlara alışkınım. Ama bu tarz insanlar da her türlü naneyi yiyen insanlar bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SushidekiKurt Xper 5 1 ay Gamer bir sevgilim olabilir. Ben de oyun oynamayı severim. Bu bir hobi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YalvarBarışalımp Yoda 1 ay barbie giydirmiyosaniz kendinize oyun oynuyorum demeyin bi zahmet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla вιтєχєи 1 ay Günün stresini rakiplerimin üstüne giydiriyorum, sayılır mı? Yorumla YalvarBarışalımp 1 ay seni mi kiricam hadi sayilsin Yorumla вιтєχєи 1 ay Eyw ciğerim ajshflajdcs Yorumla
Pandamsı_642 Guru 1 ay Alakası yok, oyun oynamak çok güzel bişi ya stres falan kalmıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KıyametAlameti Guru 1 ay Oyun sararsa, zamanım varsa beraber de oynarız. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kimbukimberly Guru 1 ay Hayır yok ama bağımlı insanları sevmem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MrYiğitbey Xper 7 1 ay Oyun oynayan kız kankam olsun hep isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Yoda 1 ay hiç sevmm oyun oynamayı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizem1845 Xper 5 1 ay Hayıır bende severim oyun oynamayıı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Gizem1845 1 ay İnsan çocuk ruhunu beslemeli ❣ Yorumla вιтєχєи 1 ay Adam ya adam Yorumla
BirAnanasAldirdim Master 1 ay Oyun oynayan insanlar bebektir. net Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla вιтєχєи 1 ay 😡😡 Yorumla BirAnanasAldirdim 1 ay Ağlama Yorumla вιтєχєи 1 ay Hüüğğğ Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster BirAnanasAldirdim 1 ay Şşşş al şu tableti Minecraft'ı aç Yorumla вιтєχєи 1 ay Pubg yoğğ muu Yorumla BirAnanasAldirdim 1 ay Yok 🥺 Yorumla вιтєχєи 1 ay Küstüm benanaa Yorumla BirAnanasAldirdim 1 ay Buyur zırla o zaman💁🏻♀️ Yorumla вιтєχєи 1 ay Okeyss Yorumla
hdyandcatsarebf Xper 5 1 ay Oynadığı oyuna göre değişir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_interstellar Xper 7 1 ay Gram ciddiye alamiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla вιтєχєи 1 ay Küstüm
Ozi_Derler Xper 1 1 ay Cs go giren varsa eklesin bu reko atarız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1411Evet, var. Ben de çevremde görüyorum ama herkesin kendi tercihi ve zevki. Oyun oynamak bir yaşam biçimidir :D
Hayır yok
Hala gece mesailerimde açarım bilgisayarımı PES atarım. Biraz olsun kafa dağıtmak, eğlenmek beni çocuksu yapıyorsa KS'nin en bebe üyesi olmaya hazırım. Bizi çocuksu bulanlar da açsın CNN İnternational izlesin :D
Çocuk işi değil tabiki de ama oynarken hayattan kopanlara uyuz oluyorum. ya da sürekli ve sürekli soluğu oyunda alanlardan pek hoşlanmıyorum 😄
Ara sıra o hataya düşsem de kendimi frenliyorum 👻
Frenleyebiliyorsan no problem 😄
Yıllardır oyuncuyum önyargılı insanlara alışkınım. Ama bu tarz insanlar da her türlü naneyi yiyen insanlar bence
Gamer bir sevgilim olabilir. Ben de oyun oynamayı severim. Bu bir hobi.
barbie giydirmiyosaniz kendinize oyun oynuyorum demeyin bi zahmet
Günün stresini rakiplerimin üstüne giydiriyorum, sayılır mı?
seni mi kiricam hadi sayilsin
Eyw ciğerim ajshflajdcs
Alakası yok, oyun oynamak çok güzel bişi ya stres falan kalmıyor
Oyun sararsa, zamanım varsa beraber de oynarız.
Hayır yok ama bağımlı insanları sevmem.
Oyun oynayan kız kankam olsun hep isterdim
hiç sevmm oyun oynamayı
Hayıır bende severim oyun oynamayıı
İnsan çocuk ruhunu beslemeli ❣
Adam ya adam
Oyun oynayan insanlar bebektir. net
😡😡
Ağlama
Hüüğğğ
Şşşş al şu tableti Minecraft'ı aç
Pubg yoğğ muu