Benim tepkim abi hayırdır inşAllah ben ne yaptım olurdu 😄

Normalde oyunu kolay kolay bırakmam. Ama oyunda alacağım cezadan daha önemli bir şey varsa o da gerçek hayatta ceza almam, evime girilmesi ya da ailemle alakalı bir gelişme olmasıdır. Oyundayken birden kapının kırıldığını duyarsam da hem kulaklığımı hem pc'mi bir kenara bırakarak 'noluyor lan' derdim sanırım. Kimse evime yolgeçen hanı muamelesi yapamaz çünkü. Direkt dışarı postalarım. Elinde bir delil, arama izni vs yoksa şayet evime dalmalarına müsaade etmem ☾
Yaşamadığım olay değil :D Evde hafta sonu oyun oynarken bundan 2 sene önce evime polisler geldi. Zile basıldı dürbünden baktım kim o? dedim Polis dedi. Açtım kapıyı öyle bir sert tavırları vardı ki sanki terörle mücadeleden geliyorlar gibiydi ters kelepçe takıp karakola götürdüler beni :D :D Uzun süren karakol macerasından sonra yanlış anlaşılma olmuş :D Polisler mahalleden bir tane torbacıyla beni karıştırmışlar. Torbacı çok genç birisiymiş bizim apartmana girerken görülmüş. Yöneticiye sormuşlar bu yaş aralığında kim var diye tek genç ve bekar birey ben olunca beni tarif etmiş yönetici de. Buradan ben onun... sını :D
Cevap
19Cevap
Bakardım neler oluyor diye
Ya tamam da kapıyı ne kırıon? Kaç olmuş dolar haberin var mı? Ne yani iyi halt mı ettin şimdi? Kapımı niye kırıon!
Ellerimi havaya kaldırırım 🙄
Yani mecbur kaldırcan yoksa vururlar
Abim gözünü seviyim sal plat serilerimdeyim son maç kazansam çıkıcam valla söz kaçtığım yok bi 15 dakika bekleyin
Şu el bitsin, şu mapi geçeyimi, şu bölümden sonra konuşalım 1 dakika memur bey :)
paralel evrendeki evime mi baskın yaptım die 1 düşünürdüm djdmdjkd
Az bekleyin şu base i bi patlatıp geliyorum dersim herhalde 😄
ay noluyo noluyoo derdim kjnakjdşdf
Rustta raid atıyorsam ya da raid yiyorsam pcyi alır kaçarım :D
"Abi oyunda da șu mekanın basılması gerekiyor. Bir el atsan fena olmazdı"
Derdim. Hdhsbsjshsj
Ganyotcu gibi masanın altına girerdim.
Noluyo lan
Lanet olası federaller derim heralde, 🤣
Kesin bir şey yapmışımdır 😂🤪
Wtf? Diye tepki verirdim 😄
Deli taklidi yapardım sgshsb
Abi dur şu adamları indirip geleceğim şimdi derim.
Abi dur şu el bitsin öyle gidelim derdim sanırım
Bir şey demezdim ya ne diyeceğim oyunu kapatırdım
Öğrenciyiz biz abi yaaa
Güvenlikten geçemeyecegi icin sorun yok😂
Gelir gelemez demiyorum😂benim oncesinden haberim olur. Onlar gelene kadar ben gitmiş olurum😂
Niye bassin
Oyun oynarken evi niye polis bassın
aaa oyun reel oldu derim herhalde :)
Noluyor lan noluyor derim
Ct win der birakirim
Bir şey yapmam.
Abi vallahi ben masumum derim.
Oyun bitince gel
Ne olduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?