Oyun oynarken evinize hırsız girse ne yapardınız 😳

Çok ufakken buna benzer bir şey yaşadım. Eleman evin arkasından bizim mutfak kapısını yokluyordu o sırada bende cama çıktım göz göze geldik. ikimizde donduk resmen awk sfjsdf adam bağırcam sandı sonra hemen atladı diğer duvardan falan bende normal bir şekilde gittim bizimkilere durumu anlatıyorum evin arkasında hırsız vardı diye kimse inanmadı awk sdfjksd.
Bilgiseyar basinda oyun oynerken kulaklık takiliysa dünyadan bağım kopuyor sanal aleme geçiyorum direk. Ama öyle bir şey olursa fark edersem hirsizi kolay gelsin der oyun oynama devam ederim çünkü bir şey yapsam adama ben suçlu olacam o yüzden hiç bulaşmam bile...
Sürekli ceza almaktan sıkıldığım için bir şey yapmaz, oyuna devam ederdim sanırım. Çünkü ir kez daha ceza alırsam 3 saatlik bir ceza olacak. Zaten bilgisayarım bende olduğu için fazla değerli bir şey de bulamayıp giderdi. Tabi inşAllah böyle bir şeyle de karşılaşmayız ☾
Oyun oynar iken hırsızı bile görmezsiniz siz ya. Hırsız alacaklarını alır ve size selam vermeden çeker gider. Oyun bittiği zaman ise, bir bakmışsın her halt gitmiş. Siz gamerler böylesiniz sanki bilmiyoruz he.
Abla neden bize düşmansınız yeter bize düşman olmayın 😄 ben mesela kulaklık taksam bile kimin geldiğini falan duyabiliyorum kapı sesini bazı oyuncular biri beni rahatsız etmesin diye sesi fulleyip oynuyor o lafın onlara gitsin tüm gamerları katma yani şu an sana sinirlenerek veya kızarak anlatmıyorum eğer anladıysan da özür dilerim ben her zaman herkese güzel bir şekilde anlatırım durumu 🙏😇
Düşman olduğum yok kesinlikle. Bak ben, sana yazayım anlar isen anlarsın zaten. Bak benim kardeşlerim de oyun hastası ciddiyim. Ben ailem ile yaşayan birisi değilim. Neyse konu bu değil, annemlere giderim mesela. Atıyorum dışarıya çıktım, geliyorum eve Allah'ım ya o zile bin defa basarım ama yine de duymazlar. Var ya sana yemin ediyorum az kızmadım bu yüzden. Bak ben kaç yaşında kişiyim ve hayatımda bir çok kişi tanıdım. Çevrem de evet, gamer olan kişiler de var. Yani sizi çözmek için birtakım şeyler yaşamak gerekmiyor. Mantık yolu ile de gidebilirsin yani. Gamer konusunda sana bir çok şey anlatırdım neyse anlaşılır ama şöyle anlatayım mesela hayatıma diyelim gamer birisi girdi, ona karışmam mesela oyunda iken rahatsız etmem ve etmemeye çalışırım. Çünkü neden biliyor musun? Benim anlayış biçimim de böyle. Ulan ne yazdım ya? Aramızda on yaş var seninle. :D
Yani evet bağımlı olanlara tepki göstermen normal bende olsam bende gösteririm 😄 ben çok bağımlı değilim oyun oynarken evdeki sesleri ne olup bittiğini duymam gerekir mesela annem yemek yaparken duymuyor ben sesleniyorum ona kulaklık takarken de sesi fullemem müzik dinlerken falan benim gibi olan var mı bilmem ama işte ve aramızda 10 yaş olması güzel kaç zamandan beri seni kendimle yaşıt görüyordum 😄
On yaş fark olmasının nesi güzel ya? Bağımlı olursun eyvallah ama bunu inkar eden kişiler de var. Onlar daha komik görünüyor emin ol. Kimsenin bir şeyine laf etmek zaten haddim değil. Son ses ile alakalı da mesela bazıları az ses açıyor, dinliyor diyelim. Karşı taraf üşengeçlikten bir yerini kaldıramıyor ya var böyle tipler de.
Cevap
15Cevap
Odadan flick shot atardım 😀 şaka bir yana kalkar, dayak manyağı yaparım onu.
😂😂yapılması gerekeni oyunu bırakır saklanır polisi arardım kimsenin o durumda oyun oynayacağını sanmam xiskkdjdjs
gerçekçi olim😂o an kaçırdım o fırsattan istifade kapıları üstüne filan kitlerdim polis gelene kadar
Kıza şu elbiseyi mi giydireyim yoksa bunu mu diye sorarım napiyim mk polisi ararım soruya bak
Üzerine atlarım mouse atamam piyasa kötü
Birseferinde girmişti ne kunuşucak hali kaldı nede yürüyebilecek yanlış seçim yaptı evde üç kişiydik bir güzel dövüp sonrada çırıl çıplak yola bıraktık
Dokunamıyorsun ki evine giren hırsızın senden çok hakkı var müsade edin çalacağını çaksın
napacam o beni fark etmeden gider bayıltırdım sonra da polisi arardım beni fark etmişse direkt normal döverdim.
yapılması gerekeni. 🍒
Onu da oyunun başına oturtup oyun oynardım hsjsksjsj 😂 (!)
Çocuk olsan ağlar büyük olsan karşı çıkarsın seçenek bu kadar korkup kaçacak değilsin
Girse dayanamaz yanıma gelip oyun oynar 😄
Yapılacak şey belli :D
Hmmm eglenceli ve guzel bı soru
Ben olsaydım mutfaga koşardım tava ya da bicak gibj bişi alırdım sonrasında onu savunmasiz anindayken indirirdim
Alacağını al çıkarken kapıyı çek derim
Odamda kılıç kocaman np
Hırsızı davet eder çift kişi oynarız
Hahaha bu oyunu lisede ortaokulda oynuyordum
FATALITY yapardım ora
afk kalırdım
Yakalar İşkence yaparım
Aglardim korkardim
Beraber oynardık
Saldırırım ben jsjjs
Ne oynadığıma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?