Fazla sabrımı..
Yarısı kadar bilmiyorlar, iki katı konuşuyorlar.. ✨

Fazla sabrımı..
Yarısı kadar bilmiyorlar, iki katı konuşuyorlar.. ✨

Herşeyim değerlidir.. En ufak bir eşyam kaybolmuş olsa dahi üzülürüm.. İyisiyle kötüsüyle hatıralarım var.. Şu eşyamı çalsın umurumda olmaz diyemem..
Özellikle meleklerime ait herhangi bir şeyin kaybolmasına tahammül edemem.. Bebekliklerine dair her şeyi saklıyorum.. Onların çalınmasını düşünmek bile beni kahrediyor..
O zaman dikkat kapları sıkı sıkı kilitleyelim, üstten alttan.
Her zaman kilitliyorum.. Gündüz bile aynı şekilde kilitli olur genelikle.. Çocuklar meraklıdır.. Kapı açmayı da çok severler her zil çalana koşup kapıyı açmaması için alışkanlık oldu..
Evet dikkatli olmak lazım. Çocukların sağı solu belli olmaz. Küçük yaramazlar her zaman tehlikelidir.
Kesinlikle bir anlık dalgınlık herşeye sebep olabilir Allah korusun..
Amin korusun..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Bir keşişin evine hırsız girmiş
Keşişin evinde sadece bir kilim ve üç beş kıyafeti varms onları alıp gitmiş
Keşişin arkadaşı onu teselli etmeye gelmiş
Keşiş gülümsemiş
Her şeyimi çaldı ama
Pencereme vuran dolunayı çalamadı demiş
Cevap
6Cevap
Neden çalmasını umayım :D
Evde atmak isteyipte kıyamadığın hiç bir şey yok mu:)
Hayır bu konuda son derece acımasızım :D
Kişisel olarak hoşlanmadığın taraflarını alsa?
Kişisel olarak hoşlanmadığım bir tarafım yok, neden biliyor musun :D hepsi beni ben yapan şeyler.
Kabullenmek en iyisi:)
Kendini keşfetmek ve tanımlamak çok önemli, insanların çoğu kendinden nefret ederken özellikle, :D keyifli geceler.
İnsan kendini tanıdığında hayatın dengesinde dengesizleşmezmiş, dışardan görenlerde bir duruş olarak okurlarmış bunu. Bende hep böyle okudum sende. Teşekkürler.
Ne demek keyifli geceler ✨
Evimde değerli bir şey yok pek
Hiçbir şey, iyisiyle kötüsüyle hepsinin varlığını severim.
Herşeyi sevmek bambaşka bir duygu olsa gerek.
Hepsinin kattıkları güzel çünkü günün sonunda bana, ben kattıklarını görmeyi tercih ediyorum. Eğer bir gün bu dengeyi göremez ve yarardan çok zarar verdiğini fark edersem birinin almasını beklemeden ben çıkarırım evimden zaten.
Mantıklı olanı yapabilmek her zaman mümkün değil. Bazen yarar ve yararsızlığa bakmadan atamıyoruz bazı şeyleri.
O yüzden fark edersem diye ekledim az önceki cümlemde. Ama bir noktada geri planda mantığı bağırır insana aslında bence, sadece fark edemiyoruz ya da etmek istemiyoruz o an.
Salonda fazlalık gördüğüm mini bir vitrin var kendisine onunla mutluluklar diliyorum😀 toz alma derdinden kurtarmış olur büyük sevap..
Kolye ve bilekliğim laptopum bir de telefonum. Zaten hepsi etse etse 100 bin eder anca.
Fazla düşünüp kafama takma özelliğimi çalabilir. Biraz az düşünmek istiyorum
Makyaj malzemelerini çalsa da bir rahatlasak keşke..
Diyelim ki ben bir hırsızım ve eve girdim. Hani ben ne çalayım 😃
Ya çalacak bir şey de yok 😂 muhtemelen hic girmezdi eve
Çalmasını istemediğim tek bir şey var onun dışındakiler önemli degil
Hırsız evime girse acır masaya para bırakır gider m*k
Beni alsın gitsin yeter artık :D
umarım beni kaçırmaya gelmiştir
Çakmak koleksiyonumu alsın gitsin sorun olmaz
Abimi😬😬
Baskıcı mı?
Değil😁
Sebep ne?
Kalbimi diyormuşum sjdjd