Gamer Bu akşam Türklerin çıkardığı ilk MMORPG oyunu olan Rise Online açılıyor. Gelecek hemcinslerim var mı? CeeYa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şahsen knightin yerini tutmaz ama denemeye değer Güncellemeler+1 yıl Rise online diyecektim Bu akşam Türklerin çıkardığı ilk MMORPG oyunu olan Rise Online açılıyor. Gelecek hemcinslerim var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl şahsen direkt olarak indirip oynamam biraz zaman veririm güzel duyumlar alırsam belki sonra başlayabilirim. 1 0 Yorumla
ErosGeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Merhaba,Sırf merakımdan oradayım :) Kolay gelsin şimdiden. Umarım güzel, başarılı bir oyun olmuştur. 1 1 Yorumla CeeYa +1 yıl Sağol kardeşim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knight olsun metin 2 olsun onları hiç oynamdim hep oynamak isterdim ama hiç bir zaman anlayamadım ama bu oyuna bakicam 1 4 Yorumla CeeYa +1 yıl Dostum efsane para donuyor mmoprg oyunlarında. Oyunda ticaret yaparsan kafanı kullanırsan birde team bulursan keyfine diyecek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çok para kazanan tanıdığım insanlar var ama bu oyunlar öğrenebilmek için ne tavsiye edersin benden başka böyle oyunlar oynayacak arkadaşım yok Yorumla CeeYa +1 yıl Öncelikle discours yükle. Oyunda partiye girdigin zaman discord verirler. Ordan arkadaş edinirsin anlatırlar sana. Ki zaten çoğu kişi oyuna yabancı olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Rise online'ı oynadım sevdim tatlı bir oyuna benziyor 0 0 Yorumla
ismailsimsek00 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vay be bence oynamaya değer. Türkler tarafından çok oynanan bi oyun türü, geç bile kalındı. 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kayraonline diye bir oyun vardı ona noldu ya :D 0 2 Yorumla CeeYa +1 yıl Tarih bile olamadı Yorumla YELELİ +1 yıl Valla üzüldüm olamadı ya :D Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Vayyy guzelll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şahsen direkt olarak indirip oynamam biraz zaman veririm güzel duyumlar alırsam belki sonra başlayabilirim.
Merhaba,
Sırf merakımdan oradayım :) Kolay gelsin şimdiden. Umarım güzel, başarılı bir oyun olmuştur.
Sağol kardeşim
Knight olsun metin 2 olsun onları hiç oynamdim hep oynamak isterdim ama hiç bir zaman anlayamadım ama bu oyuna bakicam
Dostum efsane para donuyor mmoprg oyunlarında. Oyunda ticaret yaparsan kafanı kullanırsan birde team bulursan keyfine diyecek yok
Evet çok para kazanan tanıdığım insanlar var ama bu oyunlar öğrenebilmek için ne tavsiye edersin benden başka böyle oyunlar oynayacak arkadaşım yok
Öncelikle discours yükle. Oyunda partiye girdigin zaman discord verirler. Ordan arkadaş edinirsin anlatırlar sana. Ki zaten çoğu kişi oyuna yabancı olacak
Anladım teşekkür ederim
Rise online'ı oynadım sevdim tatlı bir oyuna benziyor
Vay be bence oynamaya değer. Türkler tarafından çok oynanan bi oyun türü, geç bile kalındı.
Kayraonline diye bir oyun vardı ona noldu ya :D
Tarih bile olamadı
Valla üzüldüm olamadı ya :D
Oyun cahili olan ben.
Vayyy guzelll