Gamer Rise Online nasıl bir oyun? CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Çok merak ettiğimiz bir soru! - Rise Online nasıl bir oyun?#CazibeKedisi <3 <3 Rise Online nasıl bir oyun? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eski KO'nun izlerini bulurum diye girdiğim başta çok benzettiğim ama sonradan hiç sarmayan oyun 1 9 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Okçu ile savaşsan iyi damege vurabilir miyim Yorumla KnightsSword +1 yıl O classı oynamış ve genel oyun bilgisine sahip birine sormak lazımBir noktada KO ya da çok benzediği için class-skill dengesinden çokIteme bağlı damage atarsınBu noktada parayı veren düdüğü çalar silsilesi devam ediyor 😂 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Ya istediğim gibi olursa alırım kıyafetleri. :) :) :) Yorumla KnightsSword +1 yıl KO seviyorsan begenme ihtimalin var amaDaha çok kozmetik Pve grafik effect düşkünuysenBDO gibi mmoları deneyebilirsin Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Hepsine sırasıyla bakacağım o zaman :) Yorumla KnightsSword +1 yıl Bak bakem bdo güzeldir ama baya bir farma yönelik ve karışık kısımları varYine de doygun skill efektleri vs. Var oynattırıyor Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Ona da bakacağım :) Yorumla KnightsSword +1 yıl İyi bahamm Yorumla CazibeKedisi +1 yıl :) :) Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl knight onlinen'a benzeyen yerli online bir savaş oyunu 1 7 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Oynamak istiyorum Yorumla BerkMaraş +1 yıl oyunu çözmek biraz zor olur senin için Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Abim Knight online de Grakon kralıydı. Yorumla BerkMaraş +1 yıl vay çok iyi Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Oyunu biliyorsan bir iki şey sorabilir miyim. Yorumla BerkMaraş +1 yıl rise oynamıyorum knightcıyım ben pandorada Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Pc izin vermiyor eksik kalıyor dosyalar ya :/ Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl gel senide bdo ya alayım birlikte balık tutarız 0 6 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Balık tutmak mı Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl istesrsen odunda kırabiliriz :D Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Okçu ile savaşlara giriliyor mu? Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl olur okçuda var evet Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl ben yıldırım atan bir çarım :D Yorumla CazibeKedisi +1 yıl ben sitesini açtım da pvp serverı diyor. Yorumla
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel oyun ben oynuyorum 0 1 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Okçu oynarsam savaşlarda etkili oynar mıyım? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eski KO'nun izlerini bulurum diye girdiğim başta çok benzettiğim ama sonradan hiç sarmayan oyun
Okçu ile savaşsan iyi damege vurabilir miyim
O classı oynamış ve genel oyun bilgisine sahip birine sormak lazım
Bir noktada KO ya da çok benzediği için class-skill dengesinden çok
Iteme bağlı damage atarsın
Bu noktada parayı veren düdüğü çalar silsilesi devam ediyor 😂
Ya istediğim gibi olursa alırım kıyafetleri. :) :) :)
KO seviyorsan begenme ihtimalin var ama
Daha çok kozmetik
Pve grafik effect düşkünuysen
BDO gibi mmoları deneyebilirsin
Hepsine sırasıyla bakacağım o zaman :)
Bak bakem bdo güzeldir ama baya bir farma yönelik ve karışık kısımları var
Yine de doygun skill efektleri vs. Var oynattırıyor
Ona da bakacağım :)
İyi bahamm
:) :)
knight onlinen'a benzeyen yerli online bir savaş oyunu
Oynamak istiyorum
oyunu çözmek biraz zor olur senin için
Abim Knight online de Grakon kralıydı.
vay çok iyi
Oyunu biliyorsan bir iki şey sorabilir miyim.
rise oynamıyorum knightcıyım ben pandorada
Pc izin vermiyor eksik kalıyor dosyalar ya :/
gel senide bdo ya alayım birlikte balık tutarız
Balık tutmak mı
istesrsen odunda kırabiliriz :D
Okçu ile savaşlara giriliyor mu?
olur okçuda var evet
ben yıldırım atan bir çarım :D
ben sitesini açtım da pvp serverı diyor.
Güzel oyun ben oynuyorum
Okçu oynarsam savaşlarda etkili oynar mıyım?
world of warships veya world of tanks
Çakma knight.
Hiç oynamadım bilmiyorum
Bence güzel bir oyun