Gamer Oyunda müzik dinlemek seni çok gaza getiriyor mu? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Oyunda müzik dinlemek seni çok gaza getiriyor mu 🤔https://www.tiktok.com/@bekirkucukosman/video/7085894166428798210?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 Oyunda müzik dinlemek seni çok gaza getiriyor mu? Cevapla Oyun Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet getiriyor 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Oyun Oynamıyorum Ama Eskiden İnternet Kafeye Gittiğimde Arka Plandan Müziği Açıyordum Bi Gaza Geliyorsun 1 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Düşün Battlefield 5 oynuyorsun multiplayer arkada Müslüm kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde 🤣 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hem de ne gaz hem de ne gaz 😎😎😎 0 0 Yorumla
MrFunny Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır aksine milletin konsantresini hep bozuyor 1 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Oyun oynarken müzik dinlemiyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hangi müzik olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
CanTr92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Aynı müzikler sıkıyor ama getirmiyor da değil 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Rock müzik ise evet. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fazla getirmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet getiriyor
Oyun Oynamıyorum Ama Eskiden İnternet Kafeye Gittiğimde Arka Plandan Müziği Açıyordum Bi Gaza Geliyorsun
Düşün Battlefield 5 oynuyorsun multiplayer arkada Müslüm kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde 🤣
Hem de ne gaz hem de ne gaz 😎😎😎
Hayır aksine milletin konsantresini hep bozuyor
Hayir konsantrem gider
Oyun oynarken müzik dinlemiyorum
Hangi müzik olduğuna bağlı
Aynı müzikler sıkıyor ama getirmiyor da değil
Tabiki. ^^
Getiriyor
Hayır
Rock müzik ise evet.
Fazla getirmez
Fazlasıyla.