şu ana kadar hiç hile yapmadım gerekte duyup uğraşmak istemedim
Oyunlar da adil bir düzen kurmaktan yanayım.
Peki iyi bir oyuncu hile yapmaya gerek duyar mı?
#istanbul_bey

Hayır hileye ihtiyaç duymaz. Ama hileye başvurmayan sadece iyi oyuncular değil, adaletli insanlar da ayrıca. Hoş bana kalsa oyunlar hileye uygun halde olmamalı ama bana kalmıyor işte ☾
Hile olarak en fazla eğer GTA, AC vs. Serisi gibi oyunlar da hikayeli oyun türleri yani sadece para hilesi gerektiriyor ama online bir oyun ise özellikle savaş türü ise ona gerek duyması beni şaşırtır ve neden yapıyorlar diye sorgulatıyor beni hep sorguluyorum doğrusu cs 1.6 da ne var da hile kullanırsın ki anlamadım hadi Valorant, CS GO, Zula vs. tamam bu oyunlar da kutu açılımı vs. Var ödül falan yani bir ödül için neden bunu yaparsın ki oyunda senin eğlenmen önemli ödül alman değil ödül için oynuyorsan da sen oyuncu falan değilsin böyle olanlara böyle derim bu beni düşüncem ve görüşümdür saygı duyan duyar duymayan laf edip dursun
En son sene 2013 yıllarında 5v5 cs 1.6 maçımız vardı. En iyi oyuncularını direkt ipden hackledim ip sini düşürüp oyuna girmemesiniz sağlamıştım iyi oluğumu da gayet düşünüyorum fakat takımım biraz canım olduğundan yapmıştım.
Cevap
17Cevap
Hiç mi hiç duymaz yeri gelir hile kullananı yerden yere vurur refleksleri o derece sağlamdır
Erkek arkadaşım skin hilesi satın aldı ve ban yedi. :D
Hile severim, mod severim. Bazen oyuna renk katıyor.
hayır, üstelik yetenekli biri hile kullananı bile döver bence.
Ben Duyarım Mesela Benim Pubg Bırakma Sebebim Oyunda Çoğu Kişi Hile
Duyarsa kendi kendisine ihanet ve saygısızlık etmiş olur.
İyi oyuncu hile yapar zaten ama akıl oyunları felan oynayarak
İyi bir oyuncu da olsan bile sürekli karşına hile çıkarsa sende artık hile Kullanırsın
önüne geçmedikleri için iyi oyuncuyuda çekiyor kendi tarafına
hak yiyen hack yer diyolar oyuna olan tepkilerini oyuncusundan çıkartıyor çoğu
Duymaz, eğşencesine single oyunda kullanabilir ama
Oyunun hilelerini bilmek de iyi bir oyuncu özelliğidir. Zevkine yapar heralde 😃
Hayır tabiki de hile ezikliktir
101 falan oynuyorsak gözümüz elbet açık olur.
Asıl oyuncular hile yapar.
Insanoğlu bu herşeyi yapar
Duymaz mithrainden biliyorum heheh
Hayır
Duyar
Duymaz
Cevap sorunun içinde oh çalıştığım yerden çıktı 😥
Duyma adam zaten iyi
Duymaz
Hile yapan oyuncuya iyi diyebilir miyiz?
Duymaz
Yok duymaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?