Gamer Oyunlarda hile kullanan biri hayatında da hilekar biri midir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Oyunlarda hile kullanan biri hayatında da hilekar biri midir 🤔#Gamer Oyunlarda hile kullanan biri hayatında da hilekar biri midir? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Pek ilgisi yok. 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Evet büyük ihtimal bunu hayatında da kullanıyordur. 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl oyunları hileli indiren birisinin ticarette başarılı olacağını düşünüyorum 😃🙂 1 0 Yorumla
KimeÇektimBen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Hayır, bunun karakterle ilgisi yok sadece kazanma arzusunu tatmin ediyorlar 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Knk oyunlar çok zor ne yapalim. d crusader kings 3'te hilesiz oynamak aşırı zor. 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bütün sırrı bozdun şimdi 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ne alaka 🤷♂️ Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ya yok be o kadar abartmanın anlamı yok.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pek ilgisi yok.
Evet büyük ihtimal bunu hayatında da kullanıyordur.
oyunları hileli indiren birisinin ticarette başarılı olacağını düşünüyorum 😃🙂
Hayır, bunun karakterle ilgisi yok sadece kazanma arzusunu tatmin ediyorlar
Knk oyunlar çok zor ne yapalim. d crusader kings 3'te hilesiz oynamak aşırı zor.
Bütün sırrı bozdun şimdi
Ne alaka 🤷♂️
Ya yok be o kadar abartmanın anlamı yok..
Denk gelmedim.
Karakter yoksundur, her işine bulaşır.
😃Belki
hayır
Hile yapanlardan bezdim zevki kalmıyor oynamamın