Şu anda KS Discord'unda çok eğlenceli bir etkinlik var. Sadece bu akşamla sınırlı değil tabii, haftada 2-3 kere etkinlik yapılıyor. Etkinlik sevmeyenler için de sürüsüyle chat, sesli sohbet, müzik ve eğlence kanalı var. Üstelik güvenli ve trollerden arınmış bir ortam için sunucuya girişte sesli kayıt alınıyor. Katılmak isteyenler için linki bırakıyorummm. 😍
Aynı çekinceyi ben de yaşıyodum ama Admin çok güzel bi sistem kurmuş. Hiçbir art niyetli, abuk subuk tipi orada barındırmıyor. Oldu ki öyle biri var, kalıcı olarak uzaklaştırıyor. Bi de kayıt sistemine geçtiler. Sunucuya yeni katılanları ufak bir konuşma ile alıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim, hiç çekinme bile. ☺️
Dc kullanmasak neyse. Bir sürü büyük sunucuya katıldım hiçbirinde böyle bir şey yok. Ks’da bulunan abazaları ayıklamak için böyle bir şeyler uğraşmaya değmez 😂
@ONRKRYL Tüm public sunucularda bu sistem var. Tekrardan kontrol etmeni öneririm. Sen muhtemelen Twitch yayıncılarının sunucularında takılmışsın. Discord Keşif kısmına bakarsan, büyük sunucuların bu sistemde olduğunu görebilirsin. :))
Valla yazılı/sesli muhabbet, oyun, müzik, hobi, sosyal etkinlikler, görsel/video paylaşımı, evcil hayvanlarımızın fotoları, eğlence kanalları falan birçok alternatif var. Gel valla. :)
Biraz gruplaşma var gibi herkes bulmuş takımını geçmiş bir yere girgir şamata dönüyor öyle ortamlara dahil olmakta biraz zorlanirim genelde. Hem bu ara işten gücten pc başina oturmaya vakit bulamiyorum zaten pek bulursam gelirim bir gün umarim
Gruplaşma olayı online oyunlardan dolayı oluyordur. Biliyorsun orada online oyun da oynanıyor ama ben hiç gruplaşma görmedim. Oradaki arkadaşlar herkesi muhabbete dahil etmeye çalışıyor. Sesli sohbette çekinenler için yazılı kanallar da var. Sesli sohbeti sevip de birebir muhabbete girmekte zorlananlar için de bu tarz etkinlikler oluyor. Kaynaşmak için çok güzel oluyor bence. Gel bence müsait olduğunda. 🌺
Hayır, KizlarSoruyor Gamer Discord'unun %90'ını KS dışından Discord kullanıcıları oluşturuyor. :) Aksine Discord üzerinden ve Google üzerinden sunucuya gelen üyeleri KizlarSoruyor'a yönlendiriyorlar. Hatta şöyle diyeyim, Admin'in düzenlediği bir level sistemi var. Gamer kategorisinde soru soran üyeler DC'deki kanala sorularının linkini atıyorlar ve karşılığında XP kazanarak ödüller kazanıyorlar. Dolayısıyla da KS'nin aktifliği için yararlı şeyler bunlar.
Kısacası, Discord sadece etkinlikler düzenlemek ve deşarj olmak için. Bu ön yargılarınızdan kurtulmanız iyi olur. Çağ internet çağı. :)
Yo ön yargı değil benim demek istediğim. Sadece benlik bir uygulama değil. Çeşitli gruplaşmalara neden olan, oluşması gereken iletişimin bölünmesine neden olan bir yer bana göre. Başkası ya da sen ne düşünürsün bu tamamen senin fikrin. Ama benim düşüncem böyle. Sitedeki 2.5 yıldan fazla tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum. Yoksa sitenin daha da büyüyüp gelişmesini en çok ben isterim :) )
Yazılı, sesli ve görüntülü iletişim için kullanılıyor. Müzik dinlemek, topluca muhabbet etmek, dizi/film izlemek, sosyal etkinliklere katılmak gibi birçok alternatif sunuyor.
Discord. com üzerinden üyelik açtıktan sonra, bu link üzerinden KS Discord'una gelebilirsin: https://discord.com/invite/p458yaSPZk Kayıt kanalına geldiğinde yetkililere yazarsan, onlar seni yönlendireceklerdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Discord sunucusu olduğunu biliyorum. Ama katılırsam da çok aktif olamam gibime geliyor çünkü genelde sesli yapılan konuşmalar için kullanılıyor ☾
Aktiflik şartı yok, sosyal medya gibi düşünebilirsin. İstediğin zaman gelip katılabilirsin. :)
Evet. KizlarSoruyor Gamer Discord sunucusunda pek aktif değilim
etkinliğin adı tavla beni ve trol yasak mı pöff açmaz beni
Yasak olan troll öyle bir troll değil. :) İnsanları cidden rahatsız eden, sağa sola salça olan trollerden bahsediyorum.
tamam bekle geliyrım koca bulmaya o zaman hahahaha
Haberdar değildim. Girmeyi de düşünmüyorum açıkçası
Düşünürsen haberdar et canım.
Discord sunucusuna gelmek istiyorum ama saçma sapan insanlarla muhattap olmak zorunda kalırım diye çekinmiyor değilim :/
Aynı çekinceyi ben de yaşıyodum ama Admin çok güzel bi sistem kurmuş. Hiçbir art niyetli, abuk subuk tipi orada barındırmıyor. Oldu ki öyle biri var, kalıcı olarak uzaklaştırıyor. Bi de kayıt sistemine geçtiler. Sunucuya yeni katılanları ufak bir konuşma ile alıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim, hiç çekinme bile. ☺️
Sunucuya katılanları konuşma ile mi alıyorlar? Dünyanın en saçma dc sunucusu falan herhalde 😂
@ONRKRYL Tüm büyük sunucularda bu sistem var. İçeriye giren abazayı, reklamcıyı, trollü ayıklamak için. :)
Dc kullanmasak neyse. Bir sürü büyük sunucuya katıldım hiçbirinde böyle bir şey yok. Ks’da bulunan abazaları ayıklamak için böyle bir şeyler uğraşmaya değmez 😂
@ONRKRYL Tüm public sunucularda bu sistem var. Tekrardan kontrol etmeni öneririm. Sen muhtemelen Twitch yayıncılarının sunucularında takılmışsın. Discord Keşif kısmına bakarsan, büyük sunucuların bu sistemde olduğunu görebilirsin. :))
kapandı tabi bu kadar eğlenceli etkinlikten sonra :D
Discord batağından zor kurtuldum daha da geri yüklemem
Valla ben katılır isem söverim gibi geliyor. Böyle olacağına oturduğum yerde oturayım.
Niye sövüyorsun. :D
Sövülecek insan var ise tutamam kendimi.
Geralt Admin sövülecek insanları barındırmıyor zaten. Kurallı ve düzenli işleyen bir Discord. Gelmeyi düşünürsen bekleriz. :)
Geliriz bir ara CS GO takımına adam lazım toplarız bir iki kişi. 😏
Hayır ilginlenmiyorum
İlgilendiğinde bekleriz canım.
Merak ettim kız nasıl bir şey ben de arada bir bakınırım
Valla yazılı/sesli muhabbet, oyun, müzik, hobi, sosyal etkinlikler, görsel/video paylaşımı, evcil hayvanlarımızın fotoları, eğlence kanalları falan birçok alternatif var. Gel valla. :)
Tamam yüklediğimde linkini senden alırım merak ettim
https://discord.com/invite/p458yaSPZk Link bu.
Geldim bir ara takıldım da çok sarmiyor ya
Discord ortamı herkesi sarmayabiliyor haklısın ama burada eğlenceli bir dost ortamı var. Fikrin değişirse gel bence.
Biraz gruplaşma var gibi herkes bulmuş takımını geçmiş bir yere girgir şamata dönüyor öyle ortamlara dahil olmakta biraz zorlanirim genelde. Hem bu ara işten gücten pc başina oturmaya vakit bulamiyorum zaten pek bulursam gelirim bir gün umarim
Gruplaşma olayı online oyunlardan dolayı oluyordur. Biliyorsun orada online oyun da oynanıyor ama ben hiç gruplaşma görmedim. Oradaki arkadaşlar herkesi muhabbete dahil etmeye çalışıyor. Sesli sohbette çekinenler için yazılı kanallar da var. Sesli sohbeti sevip de birebir muhabbete girmekte zorlananlar için de bu tarz etkinlikler oluyor. Kaynaşmak için çok güzel oluyor bence. Gel bence müsait olduğunda. 🌺
Dc linkini mesaj olarak atabilir misin pc başina geçtiğimde gireyim oradan
Soruda verdim linki. Buradan da vermiş olayım: https://discord.gg/p458yaSPZk
Bildirim surekli geldiginden kaybolmasin aramayim çok diye demiştim de neyse sıkintı değil ya tesekkurler 👍
Evet orada ekliyim görüyorum
Katılsana sen deee. Evet seni de gördüm orada. Gel sohbet ederiz.
Olabilir😌
hahaha en üstte ki benim :D :D
Etkinlik eğlenceli di mi :D
Aşırı güzel :D
Vaktim olunca gelmeyi istiyorum, umarım uzun bir yol arkadaşı bulabilirim 😅
Oyun ağları pek ilgimi çekmiyor açıkçası.
Sitenin aktifliğinin azalmasındaki ana etkenlerden biri bana göre Discord uygulaması. Burada dönmesi gereken iletişim oraya taşınıyor sanırım.
Benim pek tasvip ettiğim bir uygulama değil açıkçası
Hayır, KizlarSoruyor Gamer Discord'unun %90'ını KS dışından Discord kullanıcıları oluşturuyor. :) Aksine Discord üzerinden ve Google üzerinden sunucuya gelen üyeleri KizlarSoruyor'a yönlendiriyorlar. Hatta şöyle diyeyim, Admin'in düzenlediği bir level sistemi var. Gamer kategorisinde soru soran üyeler DC'deki kanala sorularının linkini atıyorlar ve karşılığında XP kazanarak ödüller kazanıyorlar. Dolayısıyla da KS'nin aktifliği için yararlı şeyler bunlar.
Kısacası, Discord sadece etkinlikler düzenlemek ve deşarj olmak için. Bu ön yargılarınızdan kurtulmanız iyi olur. Çağ internet çağı. :)
Yo ön yargı değil benim demek istediğim. Sadece benlik bir uygulama değil. Çeşitli gruplaşmalara neden olan, oluşması gereken iletişimin bölünmesine neden olan bir yer bana göre. Başkası ya da sen ne düşünürsün bu tamamen senin fikrin. Ama benim düşüncem böyle. Sitedeki 2.5 yıldan fazla tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum. Yoksa sitenin daha da büyüyüp gelişmesini en çok ben isterim :) )
Discort neye yarıyor
Yazılı, sesli ve görüntülü iletişim için kullanılıyor. Müzik dinlemek, topluca muhabbet etmek, dizi/film izlemek, sosyal etkinliklere katılmak gibi birçok alternatif sunuyor.
Peki nasıl gruplara girebilirim
Discord. com üzerinden üyelik açtıktan sonra, bu link üzerinden KS Discord'una gelebilirsin: https://discord.com/invite/p458yaSPZk Kayıt kanalına geldiğinde yetkililere yazarsan, onlar seni yönlendireceklerdir.
Haberdarım da çok takılmıyorum.
Nasıl katılıyor insanlar buraya
çok güzel di bilader gelmeyenler kaybetmiş
Evet haberim var
evet1
Herkes konuşuyorsa anababa günü gibi olur orası
Hiç haberim yok
Evet haberdarim
İlgi mi çekmiyor çoluk çocuk dolmuştur oraya şimdi
Çoluk çocuk yok. Kaldı ki sen de bir zamanlar çocuktun. :)
Çekilmiyor işte : )