Selamlar KScanlar, 😊KizlarSoruyor gamerlarının buluştuğu KizlarSoruyor Gamer Discord sunucusunda, eğlenceli topluluğumuzun bir parçası olup, sürpriz oyun avantajları ve Steam cüzdan, Amazon gibi hediye çekleri kazanmaya ne dersin? 🙌
Üstelik oyun sunucumuzda, diğer gamerlarla birlikte eğlenceli oyunların tadını çıkarabilir, sohbet edebilir, müzik dinleyebilir ve etkinliklerimize katılabilirsin. 🎉
Cevabın evetse, seni de gamer topluluğumuzun bir parçası olman için KizlarSoruyor Gamer Discord sunucusuna bekliyoruz! 🥳
Ayrıca, gamer sunucumuzda oynamak istediğin oyunları ve görmek istediğin etkinlikleri aşağıda görüş olarak belirtebilir, topluluğumuzun büyümesinde rol sahibi olabilirsin. ❤️
Lütfen unutma! Sunucumuza katılmak için gamer olman şart değil. Topluluğumuz genişçe bir yaş skalasına ve yaşam tarzına hitap ediyor. 😇
Şahane güzel bir ortamınız var. Ben ilk başta tereddüt etmiştim ama kızlara da uygun nezih bir topluluk var orada. Eğlence desen gırla. Senle aynı zevklere sahip insanları hep bir arada görmek şahane. Katılmak isteyen herkesi bekleriz. ❤️ 🤩
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyoruz.🌸 Discord ortamımızı başta kadın üyelerimiz olmak üzere, herkesin rahat ve özgür bir şekilde vakit geçirilebileceği bir alan olarak tutmaya özen gösteriyoruz.
Evet katılım sağladım çok eğlendiğim zamanlarım oldu. Güzel arkadaşlıklar kurdum hatta orada. Herkesin birbirine karşı son derece saygılı sevgili davranması orada bulunma sebeplerimden biridir. Bu aralar katılım sağlayamıyorum ama güzel vakit geçirmek istediğimde kafamdaki altarnetif oldu Gamer Discord. Katılım sağlamak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Hislerini aynı şekilde paylaşıyoruz. Son birkaç haftadır iş yoğunluğu sebebiyle denk düşemesek de KizlarSoruyor Gamer ailesi olarak biz de seni özledik.
Gamer Discord sunucusuna bir kere katıldım sanırım, zamanım olursa bir daha katılabilirim. Single Player tadında Multiplayer oyunları görsek daha iyi olur bence
Yakında Discord sunucumuzda, hikâyeli oyunlar üzerinden oyun yayınları da yapmayı planlıyoruz. Böylece oyunları hep birlikte ilerletmiş olacağız ve seçimlerde karar sahibi olarak, güzel bir sohbet ortamı sunacağız.
Eşim sağ olsun beni gamer yapmaya çalışıyor, geleyim ben de belki tüyolar alırım biraz sizden 😂 Eminim ortam keyiflidir ama siz gamerları çok iyi anlamıyor ben... ya da anlıyor ama konuşamıyorum diyelim 😄
Aiy benim gibi oyun tutkunları varsa burası bir harika dostlar! Kızlar için de gayet güzel hani öyle endişeleriniz varsa hiç takmayın. Çok güzel oyun muhabbeti dönüyor 😄
Selamlar, sunucumuzda oyunlar yanı sıra sohbet, sosyalleşme, müzik ve yayın odaklı etkinlikler de yapıyoruz. Sunucumuzda bulunmanızı ve hoşunuza gidecek etkinlikler denk geldiğinde katılmanızı çok isteriz. Teşekkürler, iyi KS'ler! :)
Genellikle PUBG Mobile, League of Legends, Teamfight Tactics ve Valorant oynanıyor, fakat çoğunluğun sağlanması ve sizin gibi CoD Mobile oynayan üyelerimizin sayısının artması hâlinde, alternatif oyunlar da oynanabilir elbette. Sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. 🌸
Merhaba, sunucumuzda sadece PC/mobil/konsol odaklı oyunlar oynanmıyor, geleneksel oyunlara da yer veriyoruz. Örnek: Vampir-köylü, tabu vb. Etkinliklerimiz son derece eğlenceli geçiyor.
Dolayısıyla sadece gamerları değil, tüm üyelerimizi bekliyoruz. Sohbet ortamımıza siz de davetlisiniz.🌸
Bir oyun yöneticisi belirleniyor ve o yönetici, oyunculardan birini vampir olarak seçiyor. Diğer oyuncular da köylü oluyor (birtakım özelliklere sahip köylüler de oluyor) ve vampir her gece birini öldürürken, vampirin kim olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Çok eğlenceli oluyor, bir gün bekleriz mutlaka. :)
Bekliyoruz. :) Kanaldaki arkadaşlarımızla hiç çekinmeden sohbet edebilir, etkinliklerimize katılabilirsin. Özellikle de akşam vakitlerinde sayımız artıyor.
Bilgisayarına da telefonuna indirebilir veya indirmeden, internet tarayıcısı üzerinden kullanabilirsin. Çok pratik ve eğlenceli bir iletişim uygulamasıdır. Sadece gamerlara değil, tüm internet mecrasına hitap eden bir uygulama. Seni de bekleriz aramıza :)
Merhaba, telefonunuzun market uygulamasına "Discord" yazarak, Discord'un kendi sitesinden bilgisayarınıza indirerek veya indirmekle uğraşmadan, tarayıcı üzerinden üyelik açarak erişim sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz: Discord nedir, nasıl kullanılır? ↗