Selam arkadaşlar, 🌸
Discord nedir, nasıl kullanılır? Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Detaylı bilgiye ihtiyacım var da. 🥰
Discord nedir, nasıl kullanılır? Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Detaylı bilgiye ihtiyacım var da. 🥰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Discord sesli iletşim yapabileceğin bir platform. Skype tarzında çok daha fazla özellikleri mevcut ayrıca ses kalitesi de daha iyi. Gamerlar için vaz geçilmez olan bir platform denilebilir. Cs:go, Lol veya mmorpg oyunları oynarken çok keyifli oluyor muhabbet 😂

Discord, öncelikle online oyun oynayanları (gamerları) hedefleyen, sesli, yazılı ve görsel bir iletişim uygulamasıdır. Discord sayesinde oyuncular, bir ya da daha fazla kişiyle ücretsiz bir şekilde iletişim kurabilirler.
Son zamanlarda kullanıcı sayısının ve hedef kitlesinin artmasıyla birlikte Discord, gamer olmayan normal kullanıcılara yönelik kullanım olanakları da sunmaya başlamıştır. Oyun, eğitim, iş ve eğlence gibi birçok alanda kullanılabilen Discord, özgür bir iletişim ortamı sağlıyor. Discord'un 350 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı ve aylık 150 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı vardır.

Discord sayesinde insanlar, kullanıcıların geneline açık sunucularda yer alan yazılı ve sesli iletişim kanallarında ya da özel mesajlaşma yoluyla iletişim kurabilirler. Discord, yazı, görsel, dosya, video ve ekran paylaşımı gibi birçok iletişim yöntemine olanak sunuyor.
Bununla birlikte Discord, bot desteği sağlıyor ve birlikte müzik dinlemek gibi çeşitli özellikler sayesinde, insanların iletişimini kolaylaştırıyor.
Discord kullanıcıları, ücretsiz olarak açabilecekleri kendi sunucularında ya da başka toplulukların Discord sunucularında vakit geçirebiliyor, arkadaşlarıyla oyunlar oynayabiliyor ve yeni insanlarla tanışabiliyorlar.
Ayrıca Discord, hem masaüstü/laptoptan hem de telefon/tablet gibi cihazlardan kullanılabiliyor.

Discord, internet kaynaklarını tasarruflu kullanabilecek bir teknolojiye sahiptir, fakat yine de internet kullanımı, kullanıcıdan kullanıcıya değişiklik gösterir. "Discord ne kadar internet yer?" sorusuna odaklandığımızda, 1 kişi ile 1 dakika boyunca sesli olarak görüşen bir kullanıcının internet harcaması, ortalama 500 KB - 1 MB arasında olacaktır. Kişi sayısının artması hâlinde, internet harcaması da bu oranda artacaktır.
Arka planda başka bir indirme işlemi yapılmadığını varsayarsak, 4 kişiyle birlikte yapılan sesli görüşme, 1 saatte ortalama 150 MB internet harcamaktadır. Discord kullanıcıları, sesli iletişimin yanı sıra görüntülü konuşma da yapmaktadırlar.
Bu durumda da Discord, daha fazla internet yer. 1 kişi ile 1 dakikalık görüntülü sohbet yapmak, ortalama 5 MB internet yer.
1 kişi ile 1 dakikalık sesli sohbet: 500 KB - 1 MB arası
4 kişi ile 1 dakikalık sesli sohbet: 2-3 MB arası
4 kişi ile 1 saatlik sesli sohbet: ortalama 150 MB
1 kişi ile 1 dakikalık görüntülü sohbet: ortalama 5 MB
4 kişi ile 1 saatlik görüntülü sohbet: ortalama 1 GB
Bu internet harcamaları ortalama değerlerdir ve Discord kullanıcısının arka plandaki internet işlemlerine ve kullanım alışkanlıklarına göre değişkenlik gösterir.

Discord, Windows, Mac, Linux, Android ve iOS gibi platformlardan ücretsiz olarak indirilebilir. Discord uygulamasını kendi sitesinden, Microsoft Store'dan, Google Play Store'dan ya da App Store'dan indirmek mümkündür.
Discord'u indirmek istemeyen kullanıcılar, Discord'u cihazlarındaki internet tarayıcısı üzerinden de kullanabilirler. Discord bu özelliğiyle, geniş bir kullanıcı ve oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Discord sunucunuza bot eklemek çok kolay! Sunucunun sahibi ya da yöneticisi olmanız ve "Sunucuyu Yönet" rol iznine sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Discord'a bot eklemek için şu adımları takip etmelisiniz:
Adım 1: Sunucuya çağırmak istediğiniz botun internet sitesine gidin.
Adım 2: Botun internet sitesindeki "Davet Et" ya da "Invite" butonlarını kullanın.
Adım 3: Botu davet etmek istediğiniz Discord sunucusunu seçin.
Adım 4: Botun istediği yetkileri doğrulayarak, onaylayın.
Bu sayede eğlence, müzik ve moderasyon/yönetim botları sunucunuza eklenecek ve bu Discord botlarına ayarlamalar yaparak, sunucunuzu daha kullanışlı ve eğlenceli bir hâle getirebileceksiniz.

Discord'a bilgisayar üzerinden arkadaş eklemek için şu adımları takip edin:
Adım 1: Discord açıkken, ekranın sol üst köşesindeki "Discord" simgesine tıklayın.
Adım 2: Açılan ekrandan "Arkadaşlar" sekmesine gidin ve üst-yan taraftan "Arkadaş Ekle" butonuna tıklayın.
Adım 3: Açılan pencereye arkadaşınızın kullanıcı adını ve kullanıcı etiketini girin (Örnek: kullanıcıadı#0000) ve "Arkadaşlık isteği gönder" seçeneğine tıklayın.
Discord'a telefon üzerinden arkadaş eklemek için şu adımları takip edin:
Adım 1: Ekranın sol alt kısmındaki insan simgesine tıklayın.
Adım 2: Açılan ekranın en üst-sağ kısmından yanında + işareti olan kullanıcı simgesine tıklayın.
Adım 3: Karşınıza çıkan ekrana arkadaşınızın kullanıcı adını ve kullanıcı etiketini girin (Örnek: kullanıcıadı#0000) ve "Arkadaşlık isteği gönder" seçeneğine tıklayın.

Discord sunucunuza ayar yapabilmek için, sol sıradan sunucunuzun simgesine sağ tıklayın ve "Sunucu Ayarları" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan listeden, sunucunuza dair tüm ayarları yapabilirsiniz.
Bu ayarlar üzerinden sunucunun genel görünümünü, rollerini, emojilerini ve çıkartmalarını ayarlayabilir, "moderasyon" seçeneği üzerinden sunucunuzun güvenlik ayarlarını yapabilirsiniz.
Bununla birlikte "Kullanıcı Yönetimi" başlığının altında yer alan "Üyeler", "Davetler" ve "Yasaklar" kısmından, sunucunuzdaki üyelerin rollerini ayarlayabilir ve yasaklamak ya da yasağını açmak istediğiniz üyeler üzerinde işlem yapabilirsiniz.
Ayrıca bu tarz özgür ve özelleştirilebilir bir ortam sunan ve oyun & sohbet arkadaşları edinebileceğiniz bir Discord sunucusuna katılmak isterseniz, KizlarSoruyor'un kendi Discord sunucusuna gelebilirsiniz. Orada birbirinden güzel oyun etkinlikleri yapılıyor ve çeşitli ödüller sizleri bekliyor. 😊
Cevap
28Cevap
https://www.google.com/search?q=discord+nedir&oq=discord+nedir&aqs=chrome..69i57j0l9.3394j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 en blgılı evlıyaa google hazretlerı
discord oyuncuların iletişim kurduğu sosyal bi mecra
Tam yardım edicektim eski mesajları gördüm moralim bozuldu
Aaaah beeee 😂
Üzdü...
Et sen yine de ben seninkini okumak istiyorum
discord sesli konusma uygulamasi, oyun oynayanlar oynarken arka planda online arkadaslariyla kobusuyorlqr
Bende bilmiyorum. Nasıl kullanılıyor bunu bana biri öğretsin. Oyun oynamadan arkadaşlık kurulabilir mi
Bir zamanlar oyun için kullanmıştım. Çok güzel bir uygulamaydı.
Mesajlaşmak görüşmek için sesli sohbet icin kullanılan bir platform
Zor değil ama telefondan mi bilgisayar dan mi girdiğine bağlı.
Online oyun için kullanılıyor. Takım arkadaşları ile grup vs kurma da var.
Kullanıyorum da genelde oyunlarda veya sesli konuşmalarda kullanılan bir program
Discord skype misali ama toplu grup facebook iletişim ve görüntüsel bir program
daha çok gençlerin kullandığı
konuşma programı
skype gibi sanırım
Bende bilmiyorum kanka üzgünüm. Sadece oyun oynarken arıyorlar konuşuyoruz.
Genel olarak sesli konuşma programı. İstersen kendi sunucunun oluşturup ses odaları açabiliyorsun davet ettiğin insanlar katılabiliyor. Istersende başkalarının oluşturduğu public sunuculara girip yabancı insanlarla muhabbet sohbet edebilirsin
Sevgilim güvensizliğini söyledi yapamıyormus olmuyor diye mesaj attı ben sevdiğim için cevap vermedim ne yapmam gerekiyor cevap vereyim vermiyim
Cevap vermek te istemiyorum çünkü seviyorum
inat tv var kardeş
İnat" rel="nofollow ugc" target="_blank">https://apkbenz. com/inat-tv-pro-apk-indir/">İnat Tv Pro APK indir (Ücretiz En Son Sürüm) 2022
Sesli ve yazılı sohbet uygulaması
Oyun oynayanların mesajlaşıp konuştuğu sosyal medya platformu.
discort bir sohbet ve sesli konuşma uygulamadısır genellikle gamerler kullanırlar ekipçe beraber hareket etmek için
Discord sesli sohbet uygulamasıdır. İsterseniz bir arkadaşınızla veya farklı gruplarla sesli sohbet mümkün.
İş yerimde bunu kullanıyoruz. Sohbet birebir gruplar vs
YouTube den vidio izleyebilirsiniz burda anlatılmaz karakter sınırı var
Çocuk yapacaksak her türlü olur
Ben sohbet amaçlı iletişimde kullanıyorum😎
Bir fikrim yok hiç kullanmadım
youtube'da daha çok bilgilendirici video var
Bende pek kullanmıyorum
Mobil için mi windows veya mac için mi?
Kopya grubu için kullanılırdı...
ben de merak ettim ne oldugunu
Namaz dinin direğidir
discord adını yaz...
İyi yaptım diyelim.. ben kullanıyorum
Oyun oynarken kullanıyordum sadece
discord neymiş
Yıllardır kullanırım. Neyi merak ediyosun mesela?
Olamam
olalım
Baya yaziyon işte
Hepsi
Yardımcı olabilirim.
Bilmiyorum
detaylı anlatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?