Peki başka oyuncuların yararına olacak bu rehberlerden hiç yazdınız mı?

Tekken 3 Lei Wulong'un her stance'i her hareketi, her grap'i, her kombosu halâ aklımdadır. Değil rehberini, 3 cilt ansiklopedisini yazarım evelAllah...
Yazsana kral, biz de Lei Wulong main olalım:))
Sırf o karakteri özümsemek için eciş bücüş karlı karıncalı düşük çözünürlüklü videolardan Hung Gar dövüş stilinin videolarını izlemekten gözlerimi bozacaktım az kalsın... Leylek duruşu uzun mesafeli, kaplan duruşu yakın mesafeli, ejder duruşu ani saldırıları sağlayan efektif saldırılardır. Yılan ve çekirge duruşlarıyla da bağlantıları sağlardık... Jackie Chan'in en popüler filmlerindeki efsane hareketlerini yaparak dövüşmenin keyfi bambaşkaydı... Oyun eskidi ama anılarım yepyeni...
Oynarız yine kral. Sen KizlarSoruyor Gamer Discord'unda var mısın?
Yok be müdür ben emektar laptopumda 1998-2003 arası altın yılların oyunlarını oynayıp kendi kendime nostaljilerle yaşıyorum. O ortamlar fazla rekabetçidir benim için... 😊
Aslında güzel bir ortamımız var. Zamanın oldukça gelip sohbete katılabilirsin. Sistem gerektirmeyen güzel oyunlar oynanıyor. Bir gel gör bence. :)
Aklımda olsun, müsait bir zamanda uğrarım. Hepinize başarılar...
Teşekkürler, iyi akşamlar. :)
Rehber değil ama hikayesini anlattığım oyun var, burada bence olarak yazdığım oyunlar var. Birisi half life 1 ile portal 1
Cevap
4Cevap
Tabi ki de steam
Tabiki de Steam. Hem arayüz olarak hem de kullanışlı olarak çok işime yarıyor.
Kungfu panda the game i 100 kez oynamisimdir rehberini yazabilirdim ama yazmislardir
Belki Türkçe'si yoktur. Bir kontrol edip yoksa yazabilirsin. :))
Belli bir ücret karşılığında neden olmasın
Tabikide steam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?