Bir ara girmişiz üç arkadaş oyun sonu +30 kill yapmışız toplam, rastgele eşleşmeden gelen dayı ağlıyordu. E sporcu musunuz Allah için 1 kill bırakın diyordu. Güldük geçtik. :d
Online oyunlarda kill dilenen takım arkadaşına ne tepki verirsin?
Normalde kill toplardım. Rush yaparken diğer tanklar canları eritirdi. Ben de sürekli dolanıp hasarlı tankların son canını alırdım (bana verilen görev buydu. Şarjörlü Amx 50 tank vardı.) 😂😂 Bir tanesi bize de bırak derdi. Öyle arada bırakırdım 😂
Ya aslında en iyisi eşleşmeye girmemek kapatacaksın oto eslesmeyi bide şöyle bişey de var canım bi halt becerebildigi yok oyuna bi katkısı yok her figth ta senin eline ayağına dolanırlar onları tutmaktan fight a giremezsin ama nedense senin hakettigin botlar falan da gider o canım bulur artık ne denir buna bilmem 🤷😒
online oyunlarda takım isen kim ne kesmişe değil hedefe odaklanırsın. healersan desteklersin, warrior, blader gibi isen dalarsın, okçu isen desteklersin. Herkes doğru yerde oynadıkça ne kadar kesmişsin değil takımsan topluca kazanmışmısın önemli.
KD içeren oyunlarda, oyuncular bireysel başarı da ister. Özellikle PUBG gibi hem rank`a hem kd'ye önem verilen bir oyunda bireysel başarı da muhakkak aranır. Aldığın leş sayısı alacağın puanı önemli ölçüde etkiler.
tekel gibi oluyor o ya. Saçma pubg lol gibi oyunlar demek istedin sanırım. Pek sevemedim onları ben. Mesela bir cabal online, bless online olamıyorlar.
Kill salmam asla. Vursun alsın bana ne 😅 Bizim takımda da var öyle.. 4 klan oyuncusu giriyoruz mesela, 3 kişi en kötü kişi başı 13-14 kill takılıyoruz ama bir tanesi hep 2-3..
tipik kda player daha komik olanı takıma katkısı az olduğu halde skor almak ister bunlar. ağlama duvarı Kudüs'te diyebiliriz mute atmak iyi bir fikir. sjhsjshdkdhj