#istanbul_bey

Sıkı oynadığım zamanlarda direk harddan sonra gelen Veteran ya da Insane modunda başlatırdım o zamanlar enes batur gibi oyun videosunda para kazanmak gibi bir ortam yoktu. Callofduty, Crisis gibi en ileri hassaslığa sahip oyunları bir hafta sonunda en zor modda bitirirdim 😎
ayrıca wolfteam, pointblank gibi oyunlarda her zaman ilklerdeydim 2008-2010 gibi ilk 3 te kapışırdım her zaman hemde hiçbir zaman premium en ufak bir şey almamışımdır. Düşüncesene o zamanlarda bu işten kayda değer para kazanılsaydı canlı oyun muhabbetlerinden şimdiye çoktan köşeyi dönmüştüm.
Baya iddalısın :)
O zamanlar japonlar gibi e spor olayı türkiyedede olacak deniliyordu baya baya birçok bu tarz conter strike gibi oyunlara nazaran çok daha gelişmiş oyunda kendimi geliştirdim. Kaderin yarısı insanın elinde değil hayat farklı devam etti.
İstisnası olmaz mutlaka en zor seviyeyi seçerim nightmare tarzı , baktım olacak gibi değil nadiren onun bir üst seviyesinde oynar bitiririm muhakkak. Yoksa zevki çıkmıyor.
Cevap
16Cevap
İlk oynayacağım zaman normalde başlarım, zorda da oynayabilirim, bir de bazı oyunlarda zorluk seçeneği yok
Orta seviye de başlarım.
Pişt sen aile toplum etiketi için çalışsana.
Daha henüz bir ailem yokki 😂
Bunun için bir ailenin olmasına gerek yok 🤦
O etiket sendede yok
Ben de kişilik karakter var o yüzden onu almadım
Sana yakışır bak aile toplum yani erkeklere çok yakışıyor bence.
Hem geniş bir yelpazesi var o etiketin.
İlerleyen zamanlarda inş
Normal seviyeyle başlarım. Çok kolay gelirse zaten oyun esnasında zorluğun değişebiliyor olması lazım, o zaman değiştiririm.
Hard açıyorum direkt😂yoksa oyun 1 gunde bitiyor kolayda. Hard oldugunda 1 bolum bitmesi 1 gunu buluyo jsjd
Platin kasmayacaksam normal zorlukta eğer platin alacaksam ilk kolay modda bitirip sonra en zor modda bitiriyorum
yeni bir oyuna easy modu ile başlarım ısınma ve oyunu tanıma amacı ile
sonra medium hard very hard olarak sırayla oyunu bitirmeye devam ederim
easy ile başlayıp gözlemleme yaparım daha sonra oyununa göre zorluk seviyesini değiştirebilirim.
İlk etapta normal seviye ile başlarım :)
Ben oyun geçmişim olduğu için genelde normal seviyeyi tercih ederim. O da oyunun mantığını anlayana kadar. Daha sonrasında seviyeyi arttırmaya başlarım
ben oyun oynamam ki 😀 he oynarım candy crush 😂
Kaçıncı seviyedesin :))
1500 dü en son 😀
En ben sinir olmuştum silmiştim 700-800 falandım
ne emeklerle geldim silmem 😀😀 en zor kısımları geçtim
Bende indirim oynim bari 1 seneden fazla oldu
indir 😀
Hardla başlarım olmazsa değiştiririm çoğu oyun birbirine benzediği için çok da kasmıyor artık
Genelde normal yaparım ama bildiğim ve iyi olduğum bir oyun ise zor yaparım
Hard severim djdjd yani zor olmalı oyun😂
Granny oynardım bir onda da harddan başlamıştım.
life is strange oynuyorum zorluk seviyesi yok
kolaydan zora giderim
Orta seviye
Sen hesabımı sildin
İlk kolay dkdkdkd
Adept... (SKYRIM)
Medium
Normıl
Normalle başlarım
Normal
Direk hard
Easy.