AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi keresinde sey yasamıstım.. Assassins Creed 2 Brotherhood oynuyorum Xbox One S de atın üstündeyken bir askerin üstüne atliyordum bir anda Ezio havada yükselmeye basladı bir türlüde inmemişti 😂😂 1 saat izlemiştim fjdjfjdjjdjd o kadar komikti ki 😂😂 aynısını Assassins Creed 2 Revelationsda da yasamıştım.. Bu da o anda cektiğim fotoğraf ve video 😂😂😂😂
Ps1 var o zamanlar ve ilk oyunum Resident Evil, oyunun çakma CD sini almışız fakat Çince çıktı 🥴 bir de memory cart yok vuhuuu oyunu deneme yanılma yöntemi ile finale taşıdık. En son yes no diye bir şey çıktı yes dedik. Meğerse kalıp savaş ya da helikoptere bin kaç seçeneği imiş 🥴 biz savaşırken yukarıdan atom bombası attılar üzerimize bir günlük emek heba oldu. No deyip kaçmak lazımmış 😂…
GTA: SA'in oyundan silinen modları (Hot Cofee gibi) CM serisinde hayali olarak üretilmiş oyuncular (To Madeira gibi) Unreal Tournamentde Blood Monkey yaptığımda spikerin çılgınca bağırması beni şaşırtan şeylerdi... Yapımcılar da bazen zıvanadan çıkabiliyor demek ki...
Call of duty black ops da aslında reznov un çok önceden öldüğü ve sonradan gördüklerimizin hepsinin halüsinasyon olduğu
Bu da iyi bir oyundu ama ya :D
@Cleanman58 iyi oyundu da sonradan black ops 3-4 ile cozuttular iyice
Aynen ya black ops 2 de çok saçmaydı. kılıç kalkan falan uydurmasyon olmuş. Black ops un ilk oyunu müthişti sadece. en son black ops cold war çıktı o da gayet iyi sayılır
@Cleanman58 2 haydi neyse idare eder de 3-4 ün normal hikayeyle hiç alakası yok madem öyle neden black ops yaptınız ismini
Cold war daha oynamadım bekliyorum
Bende cracklisi var ama maalesef oyun çok donuyor. nvidia geforce gt730 var da bende :D
Bence ikincisi de hikayeyle alakasız ve gerçekçiliği sıfır. Birincisi çok iyiydi ama ikincide kılıç balta falan filan var, düşmanın ne olduğu belli değil, saçma sapan gerçek dışı bir senaryoydu.
@the-notorious dilersen atarım sana cold war'ı indir oyna 👍🤗
@Cleanman58 vallahi çok sevinirim ya
Özele gelir misin
Gelirim tabii
Last of us 2 ‘ john’un ölmesiydi şok olmuştum resmen hatta üzülmüşümdür öyle bir karakterin oyunda ölmesi saçmalıktı..
Titanfall 2'de geçmişe dönmek bana çok ilginç gelmişti. Oyunlarda zaman geçişlerinin yapılabildiğini Titanfall 2 sayesinde öğrenmiştim.
Zamanın aşırı hızlı akıp gitmesi ve bir anda yaşama süremin kısaldığını hissetmem, ölüm korkusuyla başbaşa kalmam sonra da oyun bağımlılığımdan kurtulup tüm oyunları silip kendimi her gün yeni bir şeyler öğrenmeye şartlamak oldu.
Oyunları sürekli aynı yerde donması
Far cry 3 başında abisinin vurulması
Oynamıyprum