PUBG Mobile'a Yunanistan'ın popüler turizm yerlerinden biri olan Santorini Adası, 8v8 Arena Haritası olarak ekleniyor.Yeni haritada PUBG Mobile oynayacak mısınız? Ayrıca PUBG Mobile'a Türkiye'den eklenmesini istediğiniz bir yer var mı? Neresi eklense güzel olurdu?
PUBG Mobile'a Yunanistan'ın Santorini Adası ekleniyor! Türkiye'den eklenmesini istediğiniz yer var mı?
Trabzon eklenebilir dağlık alan yeşillik sanhok mapı gibi güzel olur iyi bir oyun keyfi yaşatır bir de mapta dağda sis özelliği eklense oyunun tadından yenmez mobil oyunlar da zirveye çıkar 😄
böyle pubg falan değil de memories of the alhambra dizisindeki gibi oyun lensleri olsa ve birisi size kılıçla vs saldırdığında gerçekten hissetseniz süper olurdu yaa. Böyle bir oyun olsa oynardım ama bu tarz pubg vb yani zevk vermiyor. Türkiye de bir yer olsaydı... Anıtkabir olabilirdi.
Türkiyeyi oyunlarda ve filmlerde hep kötülenmiş olarak ve bir arap ülkesi gibi görüyoruz.. Tamam Arap olmak kötü bir şey değil ama biz Türküz.. Arap değiliz. Fesli adamlar falan yapıyorlar hep , pala bıyık vs.. Yapmasınlar istemez.
Getirden bana indirimli yemek ısmarlayabilir misin ya. Valla işim yok cepte para yok 5 kuruş en ucuzundan bi yemek söylesen dua ederim. Kullanıcı adını görünce iyice acıktım:)
sen bide GTA 6 yı gör bak bakalım yer kaplıyo diye silermisin silmezmisin görürüz hadi bakalım kapışalım sence gta 6 çıksa kaplıyo diye siler miydin silmez miydin
Sen normal misin acaba pubg mobile oynuyorum gta gelsede ps de oynarım yorumuma atlayan sen kendi kendine kavga eden sen bana hakaret eden sen neyın kafasını yasıyorsun acaba kı sananr ister silerim ister silmem senı mı ilgilendırıyor velet