Özellikle çıktığı dönemde bütün dünyada yankı uyandıran ve büyük bir ilgi ile karşılaşan Pokemon GO, nihayet Türkiye'de de yayınlandı. Uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.
İlk olarak 2016 yılında yayınlanan oyun, o dönemler büyük ilgiyle karşılanmıştı. Türkiye’de yaşayanlar ise farklı yollarla oyunu indirmişler ve oynamışlardı. Şimdi ise resmî olarak yayınlandı. Her ne kadar geç gelse de ve eskisi kadar popüler olmasa da Pokemon hayranlarını sevindiren bir haber oldu.
Bakmayacağım, çünkü Temmuz 2016'dan beri sokaklarda nadir Pokemon'lar arayan, destesini tamamlayıp elindekileri güçlendirmek için bütün vaktini bu oyuna harcayanları gördükten sonra, 5 senenin ardından gelen official yayınlamanın beklenen ilgiyi getirmeyeceğinden eminim. Ayrıca PokemonGo özelinde hem mobil hem de pc üzerinde çıkarılan yardımcı uygulamalar varken kim 2021 yılında GooglePlay'e gidip standart halini yüklemek ister ki? Daha farklı ve gelişmiş bir Pokemon oyunu gelse çok sevinirdim.
Çıktığı dönemde kısa sürede hilelerle her şeyi tamamlamıştım. Oturduğum yerden Central Park civarlarında en nadide pokemonları otomatik yakalıyordum 😂 Tekrar oynayacağımı sanmıyorum