Az önce Endonezya'da Steam'ın yasaklandığını gördüm de, aklıma böyle bir soru geldi.
Ülkemizde hangi oyuna girişler yasaklansaydı "ah ben nerelere gideyim" moduna girip ağlardınız fhdggdhf Ben pubg

Az önce Endonezya'da Steam'ın yasaklandığını gördüm de, aklıma böyle bir soru geldi.
Ülkemizde hangi oyuna girişler yasaklansaydı "ah ben nerelere gideyim" moduna girip ağlardınız fhdggdhf Ben pubg

En uzun süre oynadığım oyun wot, onu da 3-4 senedir oynamıyorum. Ara sıra bakıyorum 8. Yılımız için hediye göndermişler. 😂 Yıl sonu 9. Yıl hediyesi gönderecekler. Ufaktan 10 yıla gidiyor bakalım. 😂 Uzun lafın kısası oyunların hepsini yasaklasalar pek fark etmez. Ayda yılda bir anca bir şeyler oynuyorum onu oynamasam da olur
En son oyun oynayalı 1 yıldan fazla zaman olmuştur abartısız. Dolayısıyla herhangi bir oyunun yasaklanması beni bu şekilde etkilemez üzmez. Fakat oyun oynamak da bir haktır bu hak insanların elinden alınmamalı
Cevap
28Cevap
Volarant ve gta V
Valorant :D
Fark etmez
Pubg yasaklansa epeyce oyuncunun üzüleceği kesin şahsen benim bu denli ölürüm biterim onu oynamadan asla yaşayamam diyeceğim bir oyun yok. :D
Online oyunları yasaklansaydı hiç umurumda olmazdı.
Aslında daha doğrusu MMO ve MOBA oyunları kastediyorum
Hiçbiri umrumda olmaz (tabi bu yasaklanmasını hoş göreceğim anlamına gelmez) ama steam Türkiye'de engellense erkeklerin çoğu intihar eder ya da hükümeti devirirler direkt. Ekonomi falan hikaye valo oynamasa bunalıma girecek adamlar tanıyorum
Half life 🥺🥺, aslına bakılacak olursa half life ilk çıktığında yasaklanma ve insan yerine robot kullanılma gibi olaylar olmuş 😂.
zamanında ailem oyunlara para kaybı olarak gördügünden her oyun yasaktı ama internet sağolsun her oyunu oynayabiliyorduk
şu an oyun falan takılmıyorum. ama zamanında az pubg oynamadım :)
Allah korusun , The Witcher 3. Ak Bostan müziği dinlerdim durmadan 🤣
Valorant ve Pubg :D
Baya üzülürdüm :D
Allah'tan popüler oyunları oynamıyorum neyse ki öyle bir derdim yok. Başkaları düşünsün.
Candy Crush asla yasaklanmamalı 😡
Yasaklar bize işlemez 😎
Tır oyunları Truck of europa 3, truck ultimate
CS galiba
Hepsi yasaklansın umurumda olmaz ya
Ne tesadüf benide😂😂
Evet bende oynuyordum olamazmi krkrkr
Çayda çırayı yasaklayanı pıçaklarım
candy crush kalkarsa kahrolurum 🥺🥺
Türkiyede yaşamadigim için bilemeyecem 😊
Hayret sana gel götüreyim😊
En boş oyunlardan biri