Sahipleri üç Türk kardeş olan Alman oyun geliştirme şirketi Crytek, yeni oyunları olan Crysis 4'ü sürpriz bir video ile duyurdu!
Bu videoya göre henüz yolun başındalar; yani epey bir süre bekleyeceğiz. Crysis serisinin ilk üç oyunu Türkiye'ye özel fiyatla ve Türkçe dublaj seçeneğiyle çıkmıştı. Aslında biz Türkler için özel bir yerde. Ne kadar ve nasıl bir oyun olduğu tartışılır, yani kişiye göre değişir ama sonuçta ellerindeki parayı, zamanı, çalışanları iyi değerlendirip iyi bir oyun yaparlarsa çok iyi olur; hazır bu yeni çıkacak oyunu önden hazırlamak için ilk üç oyunu Remastered yapmışken.Siz ne düşünüyorsunuz? Bir zamanların ortalığı kasıp kavuran ve bilgisayarları zorlayan oyun serisi Crysis, bizi eski günlere döndürür mü?
Crytek'in yeni oyunu "Crysis 4" duyuruldu! Ne düşünüyorsunuz?
İlk oyun acayip güzel ve akıl durdurucu bir oyundu fakat diğer oyunları o kadar etkili olamadı. Üçüncü oyunlarını hele 1 saat oynadıktan sonra bir daha girmedim bile. İkinci oyunlarını ise konsollarda nasıl bir grafikle çıkacağını merak ettiğim için deneyip bitirmiştim. EA yeniden yayıncılığına destek verecek mi acaba yoksa Crytek kendi bağımsız olarak mı projeyi gerçekleştirecek onu merak ettim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence bu sefer kendileri yayınlar ama EA veya başka bir şirketin yayınlaması daha ağır basıyor.
burada benim 14 senemden bahsediyoruz ömrümün çoğu yani 2008 senesinde Crysis warhead ile başladı serüvenim sonra Crysis 2 sonra en başından başladım Crysis 1 Crysis warhead crysis 2 ve Crysis 3 ama bişeyi çok iyi biliyodum 2013 senesinde Crysis 3 çıktığında duyurulduktan 1 ay sonra tweeter da dikkat çekmeyen bişey oldu crytek prophet a "hey prophet nerelerdesin" diye sorduğunda prophet "savaşmayı özledim nede olsa beni bunun için yaratıldı" dedi yani 2013 senesinde Crysis 4 ün çıkacağı duyuruldu ama birçok kişi fark etmedi fark edenlerde anlamadı
İnşallah Gerçekten Crysis 4 Gelir Ya 😊 Bu Oyunu Çok Bekledim Gelmesini Crysis anlatılmaz yaşanır Diyorum o kadar çok Güzel oyun Oyun robotlar ile geçiyor ağırlık Sefler uzaylı yani 😅 oyunun güzel yanı Türkçe konuşuyor olması Bildiğiniz gibi bir çok oyun ingilizce yabancı dil konuşuyor tabi Sonradan dublaj ile Türkçe konuşuyor ama Crysis orjinal Türkçe var Birde düşmanlar insan çok iyi hatırlıyorum Adamin boğazını sıkınca Ateş edince küfür ediyorlar 😅 sk Diye 1 Oynayamadim maalesef 2 ve 3 bitirdim
Crysis'in tek iyi oyunu birincisiydi. Onun da sebebi grafikleri değil, oynanışı ve o zamanlar için devrim niteliğindeki fizik motoruydu.
Bu firma niye Far Cry'u Ubisoft'a sattı asıl onu merak ediyorum. Aslında bir ada yahut kapalı ortamda FPS hikayesi yaratma konusunda zirve bu firmaydı.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zamanki koşullara göre satmış olabilirler. Crytek'in o zaman parası olsaydı belki de satmazdı.
İlk serisinden itibaren defalarca bitirdiğim harika bir oyundur, sahipleri de vizyon sahibi hakikaten, ki zaten senaryo ve kullanılan teknolojiler de bunun kanıtı. 4. seri de güzel olacaktır, yine herkesi şaşırtacaklarına eminim ekibin, merakla bekleyeceğim.
Crysis hemen hemen oynadıgım ilk hikaye tabanlı oyunlardan ve baya düşmuştum ustune turkce dublaj olması ayrı bi guzellikti bilmiyodum 3 türk almancı olduklarını oyun benfeki yerini biraz daha özellestirdi. Ve oyunun gelmesini iple cekiyoruz bakalım
Bizi eski günlere döndürür mü bilmem ama bu oyun piyasaya çıkana kadar geçen sürede oyun fiyatları 1000 TL civarlarına gelir alabilir miyiz emin değilim.
Bu oyun çok iyiydi. Geliştirildiği ve sağlam kurguladığı taktirde dünya çapında oynanacak bir oyun. Heleki Türkçe seslendirmeleri efsaneydi. Üniversite zamanlarımızda çıktı ilk. Ozaman ne oynardık. Büyük bir dağın içinde uzaylı üssü vardı ordan çıkamadım hiç.
Çok sevdiğim bir seridir. Ama her çıktığında çıktığı yılın sistemlerini zorlayan grafiklerle çıkıyordu. Muhtemelen yeni oyunu oynamamız pek mümkün olmayacak şu anki sistemler ile.