Gamer Valorant mı CS: GO mu Rainbow: Six Siege mi? olebikullanici Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce Valorant mı, yoksa CS:GO mu? VALORANT CS:GO RAİNBOW Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Valorant mı CS: GO mu Rainbow: Six Siege mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. Valo ve Rainbow zamanla unutulur, yok olur. CS GO devam eder. 0 0 Yorumla
KaraKartalKerem Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Bir iki sene önce Rainbow idi, ama bence CSGO. :) 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Valorantı sevemedim, cs go tercih sebebi. 0 0 Yorumla
şukumuisterim Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Rainbow. Diğer ikisi de çöp. 1 2 Yorumla rozzss +1 yıl Evet kitle olarak r6 ama ona da benim kol yetmiyo Yorumla şukumuisterim +1 yıl @rozzss Kol al o zaman :) Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Csgo ata sporumuz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valo ve Rainbow zamanla unutulur, yok olur. CS GO devam eder.
Bir iki sene önce Rainbow idi, ama bence CSGO. :)
Valorantı sevemedim, cs go tercih sebebi.
Rainbow. Diğer ikisi de çöp.
Evet kitle olarak r6 ama ona da benim kol yetmiyo
@rozzss Kol al o zaman :)
Csgo ata sporumuz.
r6 > cs go > valo