Gamer GTA V'te yaşadığınız en komik olay neydi? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor GTA 5 de en komik bulduğunuz olay neydi 😄 Güncellemeler+1 yıl Güncel GTA V'te yaşadığınız en komik olay neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hikayede pek komik bir olay yok ama online taraf tam komedi :D 1 0 Yorumla
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Oyunun başında Lamar'ın Franklin'e geçirdiği sahneye çok gülerim, bi de bi diyalogta Trevor'un Wade'e "ağzına bi sokarım kulağından çıkar" demesine hahahshs :DDDDD 1 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Oyun sonunda doktorun değerlendirmesi beni. Cinsellik yüzünden çok vurmuştu beni. Bak yine sinirlendim 😂 1 0 Yorumla
SnapperRocks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Arkadaşımla Multiplayer oynardık, her şey komikti orada. 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Online’ da efsane şeyler yaşadım, arkadaşlarla her oyun komediydi adeta.. 1 0 Yorumla
merhababenvolkan1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bir uçak vardı military de beni bombalıyordu anca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hikayede pek komik bir olay yok ama online taraf tam komedi :D
Oyunun başında Lamar'ın Franklin'e geçirdiği sahneye çok gülerim, bi de bi diyalogta Trevor'un Wade'e "ağzına bi sokarım kulağından çıkar" demesine hahahshs :DDDDD
Oyun sonunda doktorun değerlendirmesi beni. Cinsellik yüzünden çok vurmuştu beni. Bak yine sinirlendim 😂
Arkadaşımla Multiplayer oynardık, her şey komikti orada. 😂
Online’ da efsane şeyler yaşadım, arkadaşlarla her oyun komediydi adeta..
Trevır ın aselyi becerme sahnesi
Henüz oynamadım.
Bir uçak vardı military de beni bombalıyordu anca