Merhaba 🎮 Çok esprisi olan bir konu; takıma kız oyuncu gelince takıma medeniyeti beraberinde getiriyor. Herkes nazik ve sakin oynama çabası içinde oluyor. Takıma kız oyuncu gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok dikkat etmiyorum. Online oyunlarda çoğunlukla dinleyici olarak katılırım. Sadece oyuna odaklanırım. tamam takım oyunu konuşmak gerek ama nasıl oynaman gerektiğini bildiğin sürece takım takımdır. Diğer bir ayrıntıda konuşmaların mümkün olan en az miktarda olması. Hatta mümkünse hiç ses çıkmaması.
Bu sadece oyun için geçerli değil bir çok ortamda kadın olduğunda biraz daha dikkat edersin bu zaten olması gereken şeydir biz erkek erkeğe daha rahat davranırız bu toplumun öğretilerinden biri bir kadın ortamdayken oturmana kalkmana konuşmana özen gösterirsin göstermeyende hemen olum kız var ayıp diye uyarı yer. 😊
Yok ben hiç öyle yapmam oyundayım oyununu bilecektir ben öyle beyefendi falan olmam direk oynarım yardım falan etmezse de argo kelime kullanırım küfür etmem 😄
Selam, erkeklerin olduğu bir takıma kız oyuncu denk geldiği zaman erkekler kendilerini en iyi oyuncuymuş gibi göstermeye çalışırlar. Bunu bende çok yaşadım. Ha bir de takımdaki kıza/kızlara yanaşmaya çalışan erkeklerde var
Yıllardır online oyun falan oynayan biri olarak söyleyim. Başta bi kibarlık oluyor kabul. Sonra biri küfrü ağzından kaçırıyor birileri onu uyarıyor "kız var olooom" diye. O sırada boş boğazlık yapıp "sorun yok" dersen geçmiş olsun, devamlı küfür dinlersin.
Merhaba, Genelde takıma kız geldiğini görünce değişik tiplere giren insanlarla çok karşılaştım hepsi olmasa da çoğu olmadığı bir insan gibi davranıyor kız görünce. Bir ortama kadın girince herkes medenileşiyor. 😂
Ben her türlü aynı kalıyorum. Yine oynayamayan olursa sövüyorum, yine hile yapana sövüyorum, konuşma tarzım bile değişmiyor. 🤣🤣 Çünkü oyunda kimin olduğu değil, oyun önemli benim için. 🙂🙂
evet öyle bende bilgisayar oyunu için bir takima katilmistim ama ondan once takimi izlerken gordugum de agizlerindan kufur eksik olmuyordu ben geldik ten sonra mac boyunca hiç kufur etmemislerdi jsjdjudjejdueid