Mobile legends oynarken biri şöyle dedi: "o build ne..." dalga geçer gibi söyledi. Build ne anlama geliyor?

Mobile legends oynarken biri şöyle dedi: "o build ne..." dalga geçer gibi söyledi. Build ne anlama geliyor?
Build kelimesini oyun oynayan herkes en kötü 1-2 defa duymuştur. Ben de daha önce merak ettiğim için araştırmıştım. Hemen söyleyeyim. :)
Oyunlarda build kullanmak, inşa etmek anlamına gelir. Oyunun türüne göre build kelimesinin kullanımı değişebilir.
gibi birçok şeyi kapsayabilir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Sevgiler.
Teşekkürler
Benim sezonlardır oynadığım bi oyundur sana şöyle izah edeyim. Oyun içerisinde satın aldığın ekipmanlardan kaynaklı sana öyle demiştir build senin aldığın eşya setlerine denir. Mesela atıyorum nişancı (adc) oynuyosundur, karşında çok savaşçı tank herolar vardır ama sen zırh delme eşyası almamışsındır bu durumda sana bu build ne derler yani mesela.
Çok açıklayıcı olmuş. Teşekkür ederim
İstersen sana oyunu öğrenmen için bir kaç kanal önereyim youtubeda videolarını izle daha çabuk öğrenirsin.
Sevinirim. Ben daha yeniyim, öğrenmem gereken çok şey var.
Paranoid YouTube mesela Türkiye'nin 1 numaralı yayıncısıdır özellikle onu izle mesela. Sonra Oa On air var onu da izle. Valla telefonum kaldırsa sana derdim oyunda ekle beni ben öğreteyim diye de maalesef oynayamıyorum 😓🤧.
Düşünmeniz yeterli. Teşekkür ederim, izleyeceğim hepsini.💫
Rica ederim. İyi oyunlar. 👍
Eşya seçiminden bahsediyor build bu demek belki yanlış eşya almışsındır
Almamıştım acaba başka anlama geliyor mu diye merak ettim teşekkür ederim
Başka bir anlamı yok
Görüş
4Görüş
Aldığın itemler işte. Demek ki gereksiz itemler almışsın.
item setine build denir
itemlerin , yani sana yanlış item kastıgını söylemiş
Marketten aldığın itemler (eşyalar)
Aldığım itemler oynadığım hero ile uyumluydu dalga geçer gibi söyleyince başka anlama da geliyor mu diye merak etmiştim teşekkür ederim
Ben yeni katıldığım için bilmiyorum. Zamanla ben de bozarım.
İnşaa demek bence
Eşya dizilimi.
Bende yeni duydum
En İyi Görüş