18 yaşındayım kendim yaptım oyun test aşamasında türklerden çok yabancılara satıyoruz çünkü steam artık dolar üstünden oyun satmaya başladı ama biryandan satıcılar için iyi oldu. türk satıcılar dolar üstünden para kazanmaya başladı.

18 yaşındayım kendim yaptım oyun test aşamasında türklerden çok yabancılara satıyoruz çünkü steam artık dolar üstünden oyun satmaya başladı ama biryandan satıcılar için iyi oldu. türk satıcılar dolar üstünden para kazanmaya başladı.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tebrikler, güzel görünüyorlar.
Bana mesaj yoluyla ulaşabilir misin? Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bazı şeyler sormak istiyorum.
kendim maalesef yazılım bilmiyorum yapan arkadaş başkası ben tasarımlarını yaptım (:
Anladım, ben de oyun yapmak istiyorum da. Muhtemelen C# kullanıldı. Oyuna ait bir video falan da yaparsanız daha iyi satışlar yapabilirsiniz.
şu an yapıyoruz diğer arkadaşın yorumuna oyunun linkini bıraktım burayada bırakıyım
store.steampowered.com/.../
Bu eski nesil oyunlara benzemiş. Güzel görünüyor.
Afferin güzel olmuş hangi dili kullandin
Başımızdakı yazılımcı yaptı biz tasarımlarını yaptık C# dili kullanılmıştır oyun yapımı 1 1 buçuk yıl sürdü
Nasıl yapiyonda tasarliyorsin o süreç nasıl oluyor
Unity üzerinden yapıldı modeller yapılıyor map tasarlanıyor mapın içinde nerelerin içinden geçilir nerelerden geçilmez hangi nesne düşman karaktere zarar verir karaktere saldırırmı karakter konuşmaları vb. birçok şey var oyunun oynama süresi ortalama 7 8 saat.
biz tasarımı başımızdaki kişiye atıyoruz ve oda onu koda döküyor örneğin buton tasarımı misal üstünde tıklayında seni başka yere götürüyor o gibi düşün
Şu işi öğrenmem lazım bi şirkete girmeye calisirim
Nerden ulasabilirim
store.steampowered.com/.../