Arkadaşlar ufak tefek yazılım ve unity, blender, unreal engine gibi gibi uygulamaları kullanabileceğim ve oyun oynayabileceğim bi sistem arıyorum. bütçem maks 25-26K falan. Mesela itopyadan hazır sistemlerden veya başka güvenilir sitelerden hazır sistemler vs olabilir. Birde monitöre ihtiyacım var.
(bu fiyata hem kasa hem monitör hem klavye mouse kulaklık vs dahil olacak biraz zor ama umarım olur)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Render işleri ile uğraşacaksan mecburen Nvidia ekran kartı seçmelisin. En kötü 3060'li bir sistem kurtarır seni. Sana site isimleri yazıyım ordan bakıp karşılaştır. İncehesap, teknobiyotik, gaming gen, itopya.
Daha çok teknoloji kanalları var youtube de. Onların bu tür sitelerle anlaşmalı topladıkları sistemler onları tercih et bence.
çok teşekkür ederim bu sistem olayından hiç anlayamıyorum bir türlü. bu linktekiler nasıldır peki?
www.gaming.gen.tr/.../
www.itopya.com/modart-x12intel-core-i3-12100fmsi-geforce-rtx-3060-ventus-3x-12g-oc-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-_h25135
Sana bir site öneriyim oraya üye ol ve aynısını orada sor. Orası teknoloji sitesi olduğu için sana daha çok yardımcı olurlar. Sitenin adı Technopat
En kötü 3050ti veya 3060 falan bak ki 3060 olursa daha iyi. Ram en az 16 olsun oluyorsa 8+8.
3050ti kullandım hala daha kullanırdım. Aynı alanlarda kullanma amacı ile aldıydım ve işimide yeterince görüyordu ve gördü. Oyunlarda da gram yavaşlık yaşamadım.
Ssd al birde. O da çok hızlandırıyor cihazı.