Bence, seçtiğin desen daha güzel. Valorant oynamıyorum ama bu tarz oyunlarda silahın görünüşleri ilgimi çekiyor ve oynama isteğimi arttırıyor. Başkalarında gördüğümde hele bir iç geçirme yaşatıyor. Benimde o tarz silah veya desen alasım geliyor. Üst düzey oyuncu oyuncu bilgisayarı olmayanlarda efektler bazen fps azaltıyor. Eski bilgisayarım da kısıp oynardım. Seçim güzel iyi eğlenceler dilerim. 😊
Sanıyorum Valorant da PUBG gibi desenler sadece görsel katkı sunuyor.. Yani görünüşe bakılırsa güzel duruyor. Daha iyileri de vardır belki hiç oynamadığım için bilmiyorum. 😃
Bu tür oyunlarda oyuncular için en önemli olan hususlardan birisi de ekranı görüş hâkimiyeti, dikkatini tüm ekrana verebilmedir.
Alacağınız bu silah gifte görüldüğü gibi bir hareket yapıyor. Bu nedenle, silahın özelliğini değiştirmeyen desenler için, sizin dikkatinizi en az çeken, en az dağıtan deseni almanız bence daha faydalı olur. Örneğin kıpkırmızı bir desen sizin dikkatinizi kendi silahınıza çekip, düşmanlarınızı geç görmenize neden olabilir.
Bu nedenle, bence zemin ya da ekran genelinin renk tonuna uygun bir renk tonu (gifteki renk uygun) seçilmesi daha avantajlı. Bu tür renkler aynı zamanda düşmanınızın da dikkatini daha az çekerek sizin kamuflajınızı bozmayacaktır.
Güzel görüş olmuş, teşekkürler. :) Bu tarz oyunlarda şöyle bir durumda var ki, desensiz silah yerine desenli silahla oynayanlara bir özgüven geliyor :D
Çok güzel skin ayriyeten alınabilecek skin sihirpunk ve fatih ghost admin ama bunların hiç biri benim mağazama durmuyo düşünce vp olmuyo anlasamiyoz ritoyla nolacak bilmiyom. Gece pazarı ne zaman kaptan
admin yeni skin mage punk 2 diyolla haber sızıntıları verildi haberi paylaşan valorant içindeki biri bu zamana kadar da doğru haberleri verdi biraz daha bekleyim diyorum zaten gelmiyo. ayriyeten gece pazarı içinde yakın zamanda gelecek diyolar vp biriktirmeye devamke :d