Gamer Yenildiğiniz oyun esnasında hiç ‘kol bozuk’ dediniz mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar!Genel de spor ağırlıklı rekabetlerde yenilen taraf ya da kötü oynayan taraf “kol bozuk” deyip hedeften kaçarlar 😃 Peki! Siz hiç kol bozuk dediniz mi bir oyun esnasında? Yenildiğiniz oyun esnasında hiç ‘kol bozuk’ dediniz mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Valla kardeşime sinir olup kol bozuk basmıyor demiştim. Pes atarken üst üste üç kez yenilince sinirlenmiştim. Oyun sonuçta abartmamak lazım ama bende küçüktüm o zamanlar. Şimdi yense umursamam tebrik eder geçerim.😀 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bunun bir de lag var aga ms’ten oynanmıyo diyen versiyonu var. 2 2 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Tabi sende şu telefon var bende bu var diyenleri unutmayalım 😂 Yorumla BiBusesin +1 yıl 😀 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeniliyorsam mutlaka bozuktur, karşınızda 50 kişilik grupta pes 2013 şampiyonu var... 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Çamura yatmam 😃 ama hakikaten kolun bozuk olduğu oldu 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dedim ama haklıydım 1 0 Yorumla