Bakıyorum da oyunu trolleyen insanlara tahammül edemeyen arkadaşlarımın kendileri oyunu trollemeye başlamış. Sizinde trol amaçlı oynadığınız oyunlar oluyor mu?
Arkadaş grubuyla veya tek oynadığınız online oyunları troller misiniz?
İnsanlar kendine kaçış noktası olarak oyunları görüyor. Burada kendilerini mutlu etmek için de başkalarını darlıyor. Oyunların da eski seviyesi kalmadı. Kimse karşıyı düşünmüyor. Hele bir de oyun oynayan bir kadın isen vay ki ne vay. Her şeyi daha da zorlaştırıyorlar. Troll değil saygısızlık ve zorbalık diyorum.
Çok özür dilerim araya giriyorum ancak sormazsam olmaz size ne yapıyorlar da böyle rahatsız oldunuz benimde bayan gamer arkadaşım var gayet seviyeli eğleniyoruz size ne dediler de bu derece kötü hissettiniz kendinizi.
Merhaba, açıkçası oyunları ben oynayarak eğlenebiliyorum ve ciddi oynamayı çok severim trollediğim takdirde oyundan fazla zevk alamıyorum tabii istisnai durumlar olabiliyor ama istisnalar kaideyi bozmaz o yüzden yani %90.999 oyunlarda trollemem hayır öleceksem de güçlü bir tür olalım bu oyunu kaybetmeye yönelik bir trolden ziyade oyunu saçma bir teknikle kazanmaya yönelik troll olur mesela League of Legends'da nişancı bir karaktere büyücü eşyaları alabilirim veya büyücü bir karaktere nişancı eşyaları alabilirim.
Asla kaybettirme amaçlı trollemem ama troll combolar, eğlenceli fikirler denerim, troll dediğimiz zaman bizim aklımıza hemen kötü davranış geliyor ama aslında troll takımlar ya da troll davranışlar bazen çok işe yarayabiliyor
Ben hiçbir oyunda trol veya yardım etmemezlik yapmam oyuncu ruhumu ortaya koyarım takım halinde ilerlerim tek başına gidip adamı kesmeye çalışan biri para kasmak için girmiyorsa bende bir şey bilmiyorum