Oyunda bazen ne kadar iyi oynanılsa da şanssızlıklar oluyo öldürebileciğin adamı öldüremiyosun djdhjsjs ben kötü oynuyom ama şanslıyım genel olarak hehehe
Merhaba, kısmen şanslı olduğumu düşünüyorum. Çok değerli kostümler çıkabiliyor tabii bu %100 bir şans değil. Ortalama bir şansım olduğunu düşünüyorum zira oyun içerisinde çok fazla şanssızlık başıma geliyor mesela cenaze almış bir adam az canlı bir şekilde kaçabiliyor ya da çok kötü takım arkadaşları denk gelebiliyor bu ve bunun gibi durumlarla çok sık karşılaşıyorum kutulardan çıkan değerli hediyelerle şanssızlığımı ortalayabiliyorum.
''LoL gibi bir oyunda şansa ve bekleme süresinde azalmaya inanmam, saldırı bir kere yapılmalı ve iş orada bitmeli, aynı yeteneği üst üste başarısız kullanmaktansa bir kere etkili kullanmanın daha iyi olduğunu biliyorum.''
-DOPA/APDO
Ben ise tam tersini düşünüyorum, sonuçta dopa değiliz bazen oyuncu yerine kulelere tıklayıp kule altı baskınlarından 1 vs 2 kaybettiğimiz zamanları da biliyoruz yani ya da adamı öldürüp 15 canla kaçtığımızı da, bu şanstır başka bir şey değil :D