Diğer Oyunlarda şanslı mısınız? Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Zengindim arsalarım vardı plaza da diktik 😅kira ödeyim derken battım. 5 saatir oynuyoruz. Oyunlarda şanslı mısınız? Cevapla Oyun Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. hayır şansım yok 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Bazen şanslı, bazen değilim. Sayende Megapoly'i ilk defa öğrenmiş oldum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yatırım yaparken ben 😂 Bu arada dudakların çok güzel, keşke öpebilsem 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Her konuda cenabetim valla 0 1 Yorumla Parlayanyıkılış 1 yıl Tövbe tövbe Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. şans bana hiç uğramayan bir olay :D 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yokya hep kaybediyorum 0 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 776 cevap paylaştı. Yani olabiliyordur belki 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl çok şanslı olduğumu söyleyemem.. %50 %50.. 0 0 Yorumla
Benkiimiimkii Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Şanssızsam hileli indiriyorum 2 1 Yorumla Benkiimiimkii 1 yıl Aa resme bakmadım bu tarz oyunlardada taş falan çalardım çocukken şanssız bir insanım ama genel olarak Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. İflas ettm 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Hep vuruyorlar beni 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Şanslıyım 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hep hile yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hayır şansım yok
Bazen şanslı, bazen değilim. Sayende Megapoly'i ilk defa öğrenmiş oldum.
Yatırım yaparken ben 😂 Bu arada dudakların çok güzel, keşke öpebilsem
Her konuda cenabetim valla
Tövbe tövbe
şans bana hiç uğramayan bir olay :D
genelde değilim
Yokya hep kaybediyorum
Yani olabiliyordur belki
Kaç izini jaybettir😂
çok şanslı olduğumu söyleyemem.. %50 %50..
Şanssızsam hileli indiriyorum
Aa resme bakmadım bu tarz oyunlardada taş falan çalardım çocukken şanssız bir insanım ama genel olarak
İflas ettm
Hep vuruyorlar beni
Şanslıyım
evett
Hayır değilim.
yeterince
Hep hile yaparım
Hayır hiç değil
Genelde sanssizim