Takma kafana kızlar genelde daha azimli oluyor bence bu konuda özellikle topluluk erkekten oluşunca kızların kendini geri çekmesi ve bir çok konuda oyundan zevk almasını kısıtlaması da çok oluyor ve bu durum üzücü
Ahaha kendileri çok mu iyilermiş genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanlar asdfg her oyunda olan zekasız tayfa onlar 0 İQ ile bir şey bildiklerini sanıp anca kızlara laf atarlar öyle tipler kızların pohunu yesin.
Sadece oyunlarda değil ki ben işim gereği bazen bir panelvan kullanıyorum trafikte bile öyle. Sıkıştırmalar, hakaretler, konalar evet kardeşim kadınım ve 5 tonluk bir panelvan kullanıyorum. Sana ne.
toplumda boyle çok bilmişler var erkeklerin yapamasın beceremezsin anlamazsin dediği bir çok şeyi yapmış üstesinden gelmiştir ayrıca oyun oynamak erkeğe özgü bir şey değil
Sorunun cevabını bilemiyorum ancak oynadığım FPS oyunlarında tanıdığım çok iyi kadın oyuncular vardı. Bu durumu yıllar yıllar önce (kadın oyuncuları) gördüğüm için pekte şaşırmıyorum aslında.
O kadar kaba insanların olduğunu düşünmüyorum. Hayal dünyandan bir kesit sadece. Sakın ola laf soktuğumu falan düşünme. Gerçek düşüncelerim bunlar ve büyük ihtimalle haklıyım. Hayat senin hayatın ama daha faydalı işlerle uğraşsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Sevgiler..