Kızlar neden bu kadar önyargılı?

Okul Wp grubunda, okulda ya da Instagram'da veya sosyal medyanın diğer mecralarında kızlarla konuşamıyorum.

Okulda, bir kızın yanına gidip selam veriyorum, görmezden geliyor, işim var diyerek oradan ayrılıyor.

Wp'den not için yazıyorum, not alışverişi yapıyoruz. Hani bir diyalog başlatıyorum genel hayattan, "neyse not için teşekkür ederim" diyerek gidiyor.

Instagram'dan veya diğer sosyal mecralardan ise direkt reddediliyorum, kimi küfür ederek engelliyor, kimi direkt engelliyor, kimi tipime/görünüşüme hakaret ederek engelliyor.

İyi niyetli olmama rağmen sadece smalltalk (günlük konuşma) yapmak için olsa bile reddediliyorum. Ama çevrenizdeki insanlara bakıyorum, sizden sigara otlanmak için yanınızda duranlara, bir kahvenin adamı olanlara her şeyini açıyorsunuz. Hayatta hiçbir vasfı olmayan, ağzından küfür/sakız eksik olmayan erkeklere, halk arasında p*ç diye tabir edilen şahıslara her şeyi yapıyorsunuz.

Ben kendi hayatıma odaklanan biriyim. Temizliğime, kokuma dikkat ediyorum, üslubuma dikkat ediyorum. Bunları kendime verdiğim saygıdan ötürü yapıyorum tabii ama kendine saygısı olmayan adamlarla neden vakit geçiriyorsunuz? Sizce hiç tanımadığınız bir erkeği dışlamanızın nedeni nedir? Enerji uyuşmadı falan demeyin de. Her türlü "materyalist" görüşe açığım. Makyavelist bir kişiliğe bürünüp tüm duyguları, ruhu, sohbeti bir kenara bırakıp gaddar ve acımasız tavırlar sergileyenlerden mi hoşlanıyorsunuz?

Her reddediliş bana bir şeyler kazandırdı, artık çok doldum. Okumadığım kişisel gelişim kitabı kalmadı. Yani bir kadının sahip olması gereken bilgiden çok şey biliyorum. Tek çözemediğim olay bu. Her reddedişte 1 psikoloji/kişisel gelişim kitabı bitirdim. Her reddedilişte diksiyonumu geliştirdim. Konuşma tarzımı geliştirdim. Yabancı dil öğrendim. AMA ARTIK SIKILDIM sizin bu sığ, önyargılı tavırlarınızdan. Şunu itiraf etmeliyim, sizin konuştuğunuz erkeklerle aramda bir galaksi var.

Neden bir kadın, hiç tanımadığı bir erkeğe yüksek bir nefret ya da önyargı besler?
Güncellemeler
3 ay
Doğru söylüyorum ki, hiçbir kadın gelip yorum yapmamış. Zaten hep doğruları söylerim.
Kızlar neden bu kadar önyargılı?