Knk valla toysunuz mk şu siteden çıkın kızların öyle hayal dünyaları var ki aklın hayalin durur işte tecrübesiz olduğunuz reel bir bk yaşamadığınız için
4mının poponun özellikle böyle sakallı bir etkeğm yalamasını isteyen yatağa bağlanmak isteyen tecavüz fantezisi isteyen bacakların sıkın kıpkıllı olmasını isteyen ki çoğu da öyle
Kim yapacak bunları kardeş? Barış gibi şeftali suratlar kadınların ağzının içine düşen saygılı got yalayanlar mı? Benim gibi harbi sert kadınları önemsemeyen bir erkek mi yapar sence?
Aq beyinsizi asıl devir benim devrim kadınların çoğu niye zengi erkek fantezisi var şu an erkeklerin çoğu top olduğu için şu an kadınların çoğu artık erkek gibi erkek sert istiyor. bir bk bilmiyorsun ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pçsindir normal inşallah karşına da snein gibileri çıkar
Yav karılar korkuyor bu beni popo üstüne oturtmaz diye hemen direk ben tek gecelik ilişki sevmem diyor hemen daha konuşma basında alakasız
Kes lan morik
Ama bende de harbi öyle böyle bir tip yok dağ kaçkano böyle cidden sert seven kadınları yatağa bağlayıp neyse o tipten yani
Knk senin tipin iyi değil buna inanmissin
Sen ancak 30+ kadınlar beğenir
Boy desen yok para desen yok kendine erkek deme
Ah ahh bebeğim öğrenecek çok şeyiniz var
Anan ablan kız kardeşin bize öğretir
Tecrübelilerdir
İlk olarak tipim iyi demedim zaten ki iyi zaten her kadın ayı gibi sert sıken acımazsa sıken yani benim gibi erkeklerle sıksmek ister
Kimse sevmez kıllı erkek mi olur pok gibi de tipin var
Knk valla toysunuz mk şu siteden çıkın kızların öyle hayal dünyaları var ki aklın hayalin durur işte tecrübesiz olduğunuz reel bir bk yaşamadığınız için
4mının poponun özellikle böyle sakallı bir etkeğm yalamasını isteyen yatağa bağlanmak isteyen tecavüz fantezisi isteyen bacakların sıkın kıpkıllı olmasını isteyen ki çoğu da öyle
SK kafalı nereden biliyorsun da konuşuyorsun anan kadar vardır tecrübemiz
Kim yapacak bunları kardeş? Barış gibi şeftali suratlar kadınların ağzının içine düşen saygılı got yalayanlar mı? Benim gibi harbi sert kadınları önemsemeyen bir erkek mi yapar sence?
Moruk mide bulandırıci birisin ne karakter ne insanlık zerre bir şey yok sende onun için hep yalnız mutsuz olacaksın burada eğlen dur tek yerin burası
eeee o zaman gerçekleri kabulleneceksin
Mk bitti artık senin devrin senin gibi erkeği hangi kadın önemser boyle pis birini
Midem bulandı sıktın dikyir git
Aq beyinsizi asıl devir benim devrim kadınların çoğu niye zengi erkek fantezisi var şu an erkeklerin çoğu top olduğu için şu an kadınların çoğu artık erkek gibi erkek sert istiyor. bir bk bilmiyorsun ya
Yol al itin evladı
shshhauwjs
Boş boş boş
Kendini bir sk sanıyorsun ama ske sürülecek akıl yok sende
Sen anca buradakiler ile dşsak geç başarısız mutsuz ve yalnızsın hep de böyle kalacaksın bodur
Sende fırlama tipi var kanka
Fırlama tipi değil sert kürt sikici tipi var
Her türlü bir çapkınlık yalan dalavere var
Öyleyim zaten de arkalı önlü her türlü ama direk anlamaları kötü işte
Alnında yazıyor adeta
Napcaz ya belli olmaması lazım
Maske tak gözüne de gözlük
Ol
Ciddi bir soru sorcam
Egolu duruyon
Okkkkk