Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEkleyeceğim hikaye yüzünden azıcık uzun olabilir :) Geçmişten gelen bir şey aslında, video oyunlarının çoğalması ve bizim ateri salonu olarak bildiğimiz video salonlarının açılıp içerideki müşterilerin sadece erkekler olmasından sebep kızlar oyun oynayamaz algısı oluşmuştu. Ama heves ettikten sonra çok iyi oynayan kadın oyuncular olduğunu ben küçükken deneyimlemiştim. Avşa adasında bir ateri salonuna girdiğimde içeride ki müşterilerin sadece birinin erkek olduğunu görünce şaşırıp salon sahibine " abiii, erkekler bölümü nerede? " Demiştim adam kahkaha atıp kız erkek ayrımı yok gir oyna dediğinde "kızlar ateri mi oynar yea" diye düşündüğümü hatırlıyorum. Bu cümlemi street fighter vs Marvel da ( ki çok iyi oynarım ) yutturdu bir tanesi. "Rakip olarak girsem olur muuuu? Diye muu yu uzatarak sordu. Bende ohh fazladan 2 round daha oynarım, hatta bir el bilerek yenilirsem 3 round miss diye düşünerek kabul ettim. İlk raundu ben aldım ama az daha kaybediyor olmanın ve beklediğimle alakası olmayıp çok iyi oynadığını görmenin şoku ile strese girdim. İkinci raund ı kaybedince iyice strese girdim ve son anda yendim. Ben stresten terler dökerken o gülüyordu. Eğlenmiş olsa gerek ikinci jetonu atıyorum dedi. Ben daha yaşadığım dumuru atlatamadığım için atma diyemedim tabi ve bu sefer 2 round ı direk alıp yendi. Çok zoruma gitmişti hemen jeton almaya gittim adamın yanına, hayatımda ki ilk turnuvamsı oyunumdu. Bütün salon bizi izliyo taraf tutuyorlar falan. Kombo yaptığımız zaman oooooo falan yapıyorlardı. 5 roundın 3 ünü alarak yendim. Ama hayatımda saygı duyduğum ilk oyuncu o kızdı :) ve bu kızdan yıllar sonra lise de bir kız arkadaşım world of Warcraft ve söylemeye utanıyorum ama pes 2006 da beni yeniyordu. Ben kötü olduğumdan değil o kadar iyi oynuyordu ki hayranlık seviyesi. Yani erkeklerin dikkatini çekmek için şımarıkça oynayan kadınları bilmem ama gerçekten eğlendiği için oynayan kadınlar çok iyi oynuyor. ( Hikayedeki arkadaş için bilerek kız kelimesini kullandım, küçük bir kız çocuğuydu oda o zamanlar, cinsiyetçilikten değil yani )
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCaydırıcılar aga. Kafa dengi, en azından güzel biriyle tanışma ümidiyle bi atakta bulunuyon. Bi bakıyon egosu üst düzey bi ben 10 uzaylısı. (Çoğu zaman)
20 Yorumla
Bazı erkekler oyunları sadece erkekler oynar sanıyor ve bir kız gördüğü zaman direk şaşırıp asılmaya çalışıyorlar. çünkü çoğu oyun oynamaktan sosyal hayatı yok :) ulaşamadıkları zaman da hemen gömmeye çalışıyorlar. hiç takılma kuzum böyle şeylere.
40 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeklerin kanında var çok bilmişlik
91 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
82Cevap
Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. Ayrımın ana nedeni çoğunluğun erkek olması ve hayatlarında ilk defa gamer girl görmeleri, çoğunun ağzından salya aktığı için ve elde edemediği için kötülemekten başka bir şey yapamıyorlar :D
10 YorumlaGamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dışlanma mı tam tersi olur genelde ama :D
140 Yorumlasizin çıkardığınız ayrım bu aslında gamer kız diyorsun ağzında. biri bana nesin dediğimde sadece gamerim diyorum. +kız kelimesini ekleyen sizsinzi. bu da yetmezmiş gibi kendine gamer diyen kızların çoğu sosyal medyada falan göğüs sowu bilmem göt showu abuk subuk şeyler yapıyorlar. diğer tip olarak da kendisine gamer kız diyip pubg mobile dışında bişey oynamamış gamerliğin G sini bilmeyen kızlar var erkeklere gava atıp tavlamak için ilgi odağı olmak için.
bu tipe gamer demem mesela
ama buna derim
50 Yorumla
+1 yılGenelleme yapiliyor. Evet her kiz kötu oynamiyor ama coğu kiz bilgisayar oyunlarinda iyi değil bu bir gerçek. Bunun nedeni erkeklere toplum daha cok bilgisayar veriyor bilgisayar onunde tutuyor kizlara oyle firsatlar verilmiyor. Bu yetistirilme tarzi ile alakali asla cinsiyetci degilim. Mesela kizlara yemek yapmak ogretildi. Onlar yemek yapabiliyor ben yapamiyorum. Şu an ben yemek yapamiyorum diye yeteneksiz nasil olmuyorsam kizlar da guzel bilgisayar oyunu oynayamiyor diye yeteneksiz degil. Yetistirilme tarzi ile alakali bir durum. Sen mesela oyuncuyum dedin bilgisayar icinde buyudun belki benden daha guzel oynuyorsundur olabilir. Meselenin cinsiyet ile alakasi yok. Yetiştirilme büyütülme ile alakasi var 😄😊
20 YorumlaÇok basit piyasada
oyuncu : Eğlenip zaman geçirmek için oyunda takılan
Gamercık : oyunlara hakim ama genelde aynı tip ve aynı karakterle oynayan kişisel becerisi dusuk olan
Anti Gamer : Tüm oyunlara hakim ama beceriden yoksun bireysellik adına bi b. k yiyemeyecek olan hep takımın sırtına bınen kişiler
Gamer : tum oyunlara hakım reflekslerı yerinde kişisel ve takım oyununa hakim ve sadece oyun içerisindeki oyuna bakar karşısındakını sadece playerlığı ile yargılayan tipler vardır
antilere denk geldıgınde kadın oldugun ıcın ya genelde yavsarlar ya da bu kadın oyundan anlamaz beceremez on yargısı ıle yaklastıgından boyle sorular sordururlar :)10 Yorumla
+1 yılBende de genel olarak bana yavşiyorlar ya da kufur ediyorlar falan. Ya genelde erkeklerde şöyle bisey var " KIZLAR YAPAMAZ , KIZLAR EDEMEZ " gibisinden bi dusunceye sahipler hatta oyle ki kendilerini kizlara gore ustun gorenler bile var. Boşver sen oyununu oynamaya ve eglenmene devam et. Bu arada bende bir Gamerim hatta gamer odam bile var... O mallari da hic kafama takmiyorum salla gitsinler ya da oyundan sonra reportla ve engelle birde oyun sirasinda sessize al onlari. Sonuçta onlar kim ki? Hiç kimse dimi.. Bir dahakine denk gelme olasiliginin cok dusuk oldugu insanlar için kendini üzme 🤗
10 YorumlaSinir oldum ya o kadar yazdım uygulama hata verdi boşa gitti. Bana göre bu durum tamamıyla yetiştirilme tarzından kaynaklı bir durumdur. Kişinin yetiştiği ortam kadını bir kalıba koyarak yaşıyorsa bu durum çok normal bir hâl alabiliyor. Oyun erkek işidir. Kadınlar anlamaz gibi sözler sıkça kişilere lanse edilir. Oyunlar insanlar için yapılıyor. Kadını insan yerine koymayanlar bu tarz söylemlerde bulunur. Bahaneleride vardır da onları söylemek istemiyorum. Ayrıca çok sık yayın izleyen birisi değilim ama çok sevdiğim kadın yayıncı var. Pubg oynuyor ve çok güzel seyir zevki veriyor.
10 YorumlaBu neden oluyor biliyor musun? aslında bunu yapan yine hemcinsleriniz oluyor yani etrafa bir bak Yayın izliyoruz vücut dekoltesi ergence konuşmalar vs ortamları salakça ama Bir şey dedik mi suçlu oluyoruz gamer kızlara bakalım mesela Çoğu para göz oluyor Milleti Kullanma peşinde oluyor oyunlarda tanışıyoruz para istiyorlar Ve ayrıca bir de kızlarla oynadığımız da küfür etmeyin saygılı olun gibi terimler kullanılıyor bu FUTBOL izleyen adama küfür etme demek ile aynı şey mesela bir çok örnek veririm
12 YorumlaKadınsal ayrım yapan var haklısın ama sebebi rekabetçi oyunlarda kaybetme duygusu örnek olarak escape from tarkov oyununda oyuna girerken 1m ruble değerinde eşya ile giriyorsun 1 mermi ile hepsi gidiyor diğer oyuna tekrar para harcaman gerekiyor bazen kendi hatan bazen başkasının hatası bazen sunucu hatası bazen hiç beklenmeyecek yerde pussy gamer oluyor yılanlıyor oyuna girdin loot gittikçe para gittikçe sinir katsayısı artar tabi sen beleş oyunlara yöneldiysen bu durum daha çok ergen tiplerle ilgili ya kendine takım arkadaşları bul ya da daha üst seviye oyunlara PC de başla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Pubg oynuyordum bir süre öncesine kadar.
Rastgele erkek takımına denk geldim, bende öyle dışlandım. Bide dışlamayı bırak bir el boyunca kız olduğum için sürekli küfür etti takımdan biri. Elin bir kısmı bitti baktım olmuyor Arabam vardı arabadan indim o aldı biraz ilerledi, Emri vaki konuştuğu için arabanın tekerini patlattım sinirlendi haliyle. Sonra geldi beni patlatarak baydı hala küfür ediyordu bende bilerek karşı takımının yanına gittim ki takımımdakileri öldürsünler. Leş sandığımı kendi takımıma da engelledim. Sonra karşı takım tarafından öldürüleyim diye sürekli ateş ettiler ve kendilerinde mermi falan kalmadı. Sonra karşı takım tarafından sayemde öldürüldüler. 1. olduk takımda ki biri sayesinde ama üstüne onları şikayet ettiğim için liyakatları düştü 😎😂✌🏼
Buda böyle bir anı oldu.13 Yorumla- +1 yıl
Okurken yaşadım resmen 😂 Dur bi maç atayım
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Kolay gele kızlara dadananlardan olma ama 🤨😅 liyakatlarını düşürdüm ya o maçta o kadar iyi geldi kii anlatamam çok sinirlenmiştim 😅😅- +1 yıl
Yok neden dadanayım de, çıktım ya. Bir ekran koruyucu taktırdım o kadar kalın ki, algılasın diye bastırmaktan kırıcam 😂🤦🏻♂️ Oynanmıyor oyun
Gayet basit maskülistlik, Ataerki ve içselleştirilmiş kadın düşmanlığı. Bütün bunlar hayatı sadece oyun oynamaktan ibaret olan bir incel ile birleşince gerçek hayatta kadınları görünce eli ayağına dolaşan birini sanal ortamda her türlü kadın düşmanlığını yapmasına olanak sağlıyor.
20 YorumlaŞimdi salak gibi davranırsanız karşınızda böyle tepkiler alırsınız. Ortam oyuncusu yani ben bu oyunu oynarım arkadaş modunda oynarsan sana kimse birşey demez. Online oyunda 40 yaşında ablalar oynuyor. Bir kere saygısızlık yaşamamıştır. Yani yanılıyorsun arkadaşım.
20 Yorumlaİlgi çekmeye çalışıyorlar, oyunu kötü oynayan tiplerin yaptığı bir şey genelde. Oyunuyla gösteremez kendisini, laf yapar anca. Bir tek size değil bizlere karşı da küfürleşmeye varır mevzu. Oyunu iyi oynayan adam zaten çok sorun etmez kim nasıl oynuyor, oyun olduğunun da farkındadır pek takmaz. Ama hem oyunu kötü oynayıp hem de başkalarına laf eden beyinsizler çok. Bir çok oyunu bırakmamın hilecilerden sonra ki en büyük sebepleri. İki kız kardeşim var birisi 12 diğer 19 yaşında onlarda devamlı aynı durumla karşı karşıya kalıyorlar. Onlara da aynı şeyi söylüyorum size de, böyle tiplerle karşılaşırsanız hiç muhatap olmayın direk susturun. Kale alıp cevap verdiğinde kendisini iyice önemli zannedip konuşmaya devam eder çünkü. Dediğim gibi basın muteyi bakın oyununuza.
20 YorumlaSon zamanlarda oyun oynamıyor olsam da, oyun oynadığım süreç içerisinde böyle bir dışlamaya, ayrıma şahit olmadım. Karşı tarafın erkek ya da kız olduğuna bakmadan önce takıma olan faydasına bakıyoruz. Takıma bir faydası yoksa muhatap olmaz. Zira şu ana dek bu oyuncu kadın, haydii dışlayalım diyeni görmedim.
10 Yorumla
+1 yılşu an burada kadın erkek bir birlerinin hakkında atıp tutuyorlar. Yıllar dır bir çok online oyun oynadım. Hiç birinde kızlara ayrım yapıp erkeklerin de kendilerini üstün göreni görmedim. Çünkü oyun bu oyunda en fazla İYİ oynayan KÖTÜ oynayan diye ayırırlar hepsi o kadar. Buda kadın erkek herkes iyi ya da kötü oynaya bilir. Sadece kadın olursa oyunda en fazla ne oluyor biliyor musunuz? Oyunda küfür az oluyor. :D O kadar
10 Yorumla
+1 yılhiç bir şekilde bahsettiğin durumu yaşayan bir kız görmedim aksine el üstünde tutuluyor demek sana denk gelmiş 9 yaşımdan beri bilgisayar oyunu oynarım ki çoğu oynadığım oyunların kitlesi kızlara da hitap ediyor ama senin bahsettiğin durumla hiç bir zaman karşılaşmadım
10 YorumlaNe bilelim knk, sanki kızların oyunlarda yeri yok bizim oyunlara da denk geliyor kızlar, farklı bir muamele gösteriyoruz. Genelde bilmiyorlar oynamayı ama tek kelime kötü söz etmiyoruz. İlk defa senden duymuyorum böyle bir şeyi
31 Yorumla
+1 yılOyun oynayacak zaman, İnternet , pc yok. Hiç bilmiyorum öyle şeyleri. Ama oynasaydım yenmek için baya çaba sarf ederdim. Kimsenin ne dediği umurumda olmazdı. Bana herşey uzak olsada hobi edinmek güzel bir şey
10 YorumlaDışlanma değil de, genelde yavşama gördüm ben. Yeter ki oyunda ince bir ses olmasın. Dişi sivrisinek bulsalar, ona bile yavşayacaklar.
30 Yorumla
+1 yılKızın instasını alabilmek için kda yarışına girenler, kill salanlar, en pahalı silahları atanlar ve daha nicesi...
Pozitif bir ayrım var evet doğru ancak kötü oynadıkları düşüncesi de hakim. Bu düşünceyi kırmak da yayıncılara ve youtuberlara düşüyor bence.10 Yorumla
+1 yılOf klasik türk erkeği sigtir et sende onalara hakaret et düzelmez bunlar anca bi 100 yıl sonra kadar ama o zamana da ölürsün o yüzden kısasa kısas şekerim
10 Yorumla
+1 yılCanım bunu neden basit.. ben aylar önce oyun oynamayı bırakmıştım da zaten bu bir görüş sadece:
Kizlar oyun oynamayı bilmez (ya da bilmemeli) oyunu oynamak ve kazanmak sadece erkek işi13 Yorumla- +1 yıl
Pardon? Ben mi yaptig yorumdan dolayı cahilim yani?
- +1 yıl
Yaptığım*
- +1 yıl
Ya soruyu soran ve diğeri söyle belirteyim ben değil bunu düşünenler o oyunda kötü laflar edenler
Gamer kızların sırf erkek edinmek için oynadıklarını düşünen bir kitle var onlarla karşılaşmışsın kankişşşş takma kafana salak salak işler bunlar kaydeye bile alınmaz
10 Yorumla
+1 yılHerseyde böyleki kadınların elinden hiçbir iş gelmez. Elinin hamuruyla erkek işlerine karışma mantığı. Kadınlar için hayat çok zor. Asla yaptığımız işle beğenilip takdir göremiyoruz. 21. yüzyıldayız ama hala kadın haklarında eksiklikler var. Dünyanın her yerinde böyle. Gelişmiş adı altındaki ülkelerde bile bazı şeylerde zaman zaman bu durum hissediliyor. Tabi maalesef bizim ülkemizde daha fazla hissediliyor. Umarım bizden sonraki nesil daha iyi şartlarda hayatına devam eder. Tek dileğim bu.
00 Yorumlabence önden et zeytinyağı ile bir gün buzdolabında dinlendirilip terbiye edilirse , söz konusu yemeğin tadı daha da artırılabilir
31 Yorumla- +1 yıl
What?
+1 yılDislanmak mi oyunda heekes seni kolluyir ne diskanmasi
30 Yorumla
+1 yılSaçma. Sanırım bunu da erkek işi olarak görüyorlar ama teorik olarak kadınların daha iyi oynaması gerekir
12 Yorumla- +1 yıl
Hangisine dedin?
+1 yılSelam,
Klasik "kızlar beceremez" kafası olabilir.
Bide benim bildiğim tepkiler tam tersi, oyuncu sırf kız diye oyun değelerini emeklerini hiçe sayıp yalakalık yapan tipler sayısı senin dediğin tiplerden daha çok.11 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen muhtemelen akıl yoksunu ve okuduklarını anlama yetisi gelişmemiş zira... Neyse.
+1 yılNe ben hiç öyle yapan görmedim kız görünce pubgde bütün eşyaları yere atıyorlardı kızlar loot yapmıyordu sdgs öyle bir ayrım yok
10 Yorumla
+1 yılİyi yönde ayrım var mesela show yaparak win alan bi erkeğe küfür ediyorlar
Kızlar kötü oynasa da ses seda çıkmaz10 Yorumla
+1 yılAslında şaşılacak bir şey değil. Hayatın her alanında kadınlara yaptığı bir iş, meslek, uğraş veya hobi gibi şeylere hep karşılıyor.
10 YorumlaGamer konusunda 464 cevap paylaştı. Günaydın tatlım 😊 bu her alan da yapılan birşey iş hayatında da bol bol karşılaşacaksın hazırlıklı ol
10 YorumlaAyrımcılığa karlışım asla hayır demem oynarız kötü oynasa da yetiştiririm gerekirse benden iyi uyansın. Kadın başarsın geri kalanı önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılOyun ortamında hakaretin yaratıcılığı o kadar geliştiki aklın almıyacak kadar abartı küfürleri görmek normal heleki mobada öff😂😂
10 Yorumla
+1 yılPubg hesabim var 1 yildir girmiyorum s12 fatih olmustum kizlar istese erkeklerden daha iyi oynar.
20 Yorumla
+1 yılZaten genellikle oyunu tek başıma taşıyıp kazandıktan sonra kız olduğumu öğreniyorlar.
20 YorumlaBizim ülkemizde kızlarla oynama kültürü pek gelişmiş değil genelde bir oyunda kız görünce hemen ezmeye çalışıyorlar ya da yavşamaya o yüzden takmaaaa
10 Yorumla
+1 yılGüzel ülkemin beyinsiz bir kitlesi var erkek egen toplum düşüncesinde olan
10 YorumlaNe var bunda gayet normal kadınlarda insan sonuç olarak
Konusu açılması bile gereksiz10 YorumlaDışlanmak mı? 😂 şaka yapıyorsun herhalde… twitch kanalı aç sana sadece 1 ay veriyorum😊
10 YorumlaDenk gelmedim, belki de online oynamayı sevmediğimdendir.
10 Yorumla
+1 yılKızlar daha popüler oluyor benim bildiğim. Bende yıllardır oyuncuyum böyle bir durumla karşılaşmadım
10 YorumlaYo ben öyle bir şey görmedim tam tersi daha çok ilgi çekiyor ayrıcalık sağlıyorlar
10 YorumlaKendilerini çok yetenekli sanıp sonra u dönüsü yapıyorlar. s
12 YorumlaErkeklerede yapılıyor
Zannetmiyorum ayrımcılık olduğunu10 Yorumla
+1 yılHiç takmayın kendi oyununuza bakın en iyi olduğunuzu gösterin yeterli
10 Yorumla- Gamer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılOynamayı bilen gerçek kız sayısı 2 elin parmağını geçmiyor
10 Yorumla Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nedeni basit.
Düzgün oyunlar oynamıyorsun...10 Yorumla
+1 yılseni dışlayanlar utansın. gayet de iyi oyun oynayanlarınız var.
10 Yorumladuzgun dıslanmadan oynamak ıstersen yazabılırsın eklersın
10 Yorumla
+1 yılGamerliğin kızı erkeği yoktur. Yetenek beceri varsa gerisi önemli değildir.
10 Yorumla
+1 yılbizim insanımız yavşar direk dışlamaz. malesef gerçek bu tabi tüm erkekler değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çok erkekten daha iyi oynuyorum. Gamer kızlara genel ön yargı var fakat daha bizi tanımadılar😉
41 Yorumlaçok kaprisli ve çok alınganlar. birşeyi anlatana kadar çıldırıyorsun
10 Yorumla
+1 yılbu durumun aynısı trafikte de var kadınlara karşı maalesef diyorum ben çünkü tamamen onyargi başka bisi değil halbuki oyun yani bir kadınla oynamak oyun heyecanını zevkini yaşamak ne bileyim kazanmaktan daha zevkli olabilir bence.
20 Yorumla
+1 yılDışlanma demen garip gelmişti oysaki ve bu arada böyle düşünenler bir hayli çok beceriksiz kızlar sağolsun, az çekmedim
10 Yorumlahiç bir zaman dışlanan bir kız görmedim ayrım şu yüzden oluyor geneliniz kötü oynuyor oyunları o yüzden ayrımcılık yapanları gördüm ve pekte haksız sayılmazlar bazı konularda
00 Yorumla
+1 yılKıs kanıyorlar evlerindeki pentium 4 bilgisayarlarda daha gta sanandreas ve countur strike 1.3 telaşesindeki veletler, sinirlenip bizlere ve sizlere sarıyor. Normal yani 🥳🤣🤝 sjjsuedj
00 YorumlaValla bazı kızlar var çok güzel oynuyor bazen beni bile şaşırtıyorlar
Kızlar oynamasını öğrenince efsane bişe oluyorlar bu arada lol oynayan var mı sup arıyorum :D33 YorumlaEn son oynadığım oyyn GTA vice City o kadar uzağım konuya 😂 oyun oynayan bir kız itici gelir bana
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanmışız be al bendende o kadar 😄
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri