Gamer En güzel Witcher kadın karakteri hangisi? Doc_Hudson Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Witcher oyunundan en beğendiğin kadın karakter hangisi? Triss Merigold Yennefer Cirilla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En güzel Witcher kadın karakteri hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Triss ama ciri de gençlik ateşi resmen:) 1 2 Yorumla Doc_Hudson +1 yıl Birini söylerken diğerine ayıp oluyor demi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha evet ama onu katarsak, yen keira ve daha pek çok karaktere ayıp olur o yüzden oraya girmedim, ana seçimlerden gittim:d Yorumla
whereizmymind Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Triss ve Ciri'yi hiçbir zaman ayıramadım. :/ 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Heather Mason. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Triss ama ciri de gençlik ateşi resmen:)
Birini söylerken diğerine ayıp oluyor demi :D
Ahaha evet ama onu katarsak, yen keira ve daha pek çok karaktere ayıp olur o yüzden oraya girmedim, ana seçimlerden gittim:d
Triss ve Ciri'yi hiçbir zaman ayıramadım. :/
Triss cnmm
Heather Mason.