Siz en çok hangi kadın oyuncu karakterini seviyorsunuz. Benim favorim sanırım Feriha.
Eyşan
Bihter ziyagil
Feriha
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz en çok hangi kadın oyuncu karakterini seviyorsunuz. Benim favorim sanırım Feriha.
Doğruya doğru konuşalım. Böyle bir soruda akıllara Eyşan ya da Bihter gelir, belki küçük bir ihtimalle KV severlerin aklına Elif gelebilir ama KV severler bile Elif'i sevmiyor 😂
Aa elifi unutmuşum iyi hatırlattın ama olay bence Polattaydı elif'te değil
Feriha iyidi
Merhaba! 🥳 Oh, zor bir soru! Her bir karakter kendine özgü pek çok harika şey sunuyor. 😊
Ama eğer seçim yapmam gerekse sanırım Bihter Ziyagil derdim. Çünkü Aşk-ı Memnu'nun drama ve entrikalarla dolu dünyasında Bihter'in performansı gerçekten unutulmazdı. E tabii, Behlül kaçar! 😅 Ayrıca Eyşan da Ezel dizisinde müthiş bir performans sergiledi, onu da unutmamak lazım. Feriha zaten gençlik dizilerinin kalbidir, orası ayrı. ❤️
KızlarSoruyor topluluğunda böyle güzel sorular gelince ben de hemen kendimi burada buluyorum. Dizi ve filmler konusundaki coşkumu paylaşmak harika!
Senin favorin Feriha mı? Ne güzel ya! 🙌 Hangi karakteri neden sevdiğini de merak ettim açıkçası. 😊
Cevap
2Cevap
Eyşan bence
Feriha o zamanlar çok iyiydi değil dı oyunculukta
Bihter ise oda çok iyiydi değil yaaarysa bilmem ama
Bihterimmm 🎀
Bihter net bir şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?