Bella Swan
Alice Cullen
Esme Cullen
Rosalie Hale
Victoria
Tanya ve Kate
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Rosalie kitapta da harika bir güzelliğe sahip olarak betimlenmişti, bana kalırsa asıl karakterde Alice aslında Bella aşırı itici, bencil ve ön planda olmayan bir tipti Edward sırf düşüncelerini okuyamadığı için merak uyandırmıştı.. Tek nefeste okumuştum serisini😂😅
Cevap
8Cevap
Cevabın ne olduğunu biliyorsun :D Hemi de adın gibi :D
@FelFire
Start verildi ve KS de alacakaranlık güzellik yarışması başladı! İlk başta liderliği alice aldı hemen ardından ona bella 2. sırada eşlik etti bu ikilinin arkasında rosalie takip etmekte Bella'nın iç kulvarda yaptığı ataklarla liderliği aldı. Victoria kendisini gösterdi derken geride kalması çok uzun sürmedi. Dış kulvarda alice bella'yı yakaladı. İkisi liderliği paylaşmakta hemen arkalarında Rosalie bulunuyor. O da ne! Son düzlükte Rosalie'nin ataklarını görüyoruz Rosalie bastırıyor rosalie yaklaşıyor veee rosalie!!! Bella ve Alice'yi yakaliyor!! liderlik bu üçlü arasında gidip gelmeye devam ediyooor. Muhteşem bir çekişme var sayın kupon oynayanlarlar... yani seyiciler. Bella liderliği aldı Alice 2. sıradayken Rosalie bi anda 3. sıraya geriliyor. 2. Ayakta.. yani 2. Saatte bakalım yarış ne durumda olacak acaba...
Rosalie Hale diyorum. Nedense Bella, yı hiç sevemedim
Tabi ki Kristen
@FelFire
Start verildi ve KS de alacakaranlık güzellik yarışması başladı! İlk başta liderliği alice aldı hemen ardından ona bella 2. sırada eşlik etti bu ikilinin arkasında rosalie takip etmekte Bella'nın iç kulvarda yaptığı ataklarla liderliği aldı. Victoria kendisini gösterdi derken geride kalması çok uzun sürmedi. Dış kulvarda alice bella'yı yakaladı. İkisi liderliği paylaşmakta hemen arkalarında Rosalie bulunuyor. O da ne! Son düzlükte Rosalie'nin ataklarını görüyoruz Rosalie bastırıyor rosalie yaklaşıyor veee rosalie!!! Bella ve Alice'yi yakaliyor!! liderlik bu üçlü arasında gidip gelmeye devam ediyooor. Muhteşem bir çekişme var sayın kupon oynayanlarlar... yani seyiciler. Bella liderliği aldı Alice 2. sıradayken Rosalie bi anda 3. sıraya geriliyor. 2. Ayakta.. yani 2. Saatte bakalım yarış ne durumda olacak acaba... Bella ve Alice liderlik için kapışmakta ve Alice bir boy farkla öne geçti Rosalie 3. sırada fakat arada 2 boy fark var.
Tabiki alice çok tatlı 😜
Start verildi ve KS de alacakaranlık güzellik yarışması başladı! İlk başta liderliği alice aldı hemen ardından ona bella 2. sırada eşlik etti bu ikilinin arkasında rosalie takip etmekte Bella'nın iç kulvarda yaptığı ataklarla liderliği aldı. Victoria kendisini gösterdi derken geride kalması çok uzun sürmedi. Dış kulvarda alice bella'yı yakaladı. İkisi liderliği paylaşmakta hemen arkalarında Rosalie bulunuyor. O da ne! Son düzlükte Rosalie'nin ataklarını görüyoruz Rosalie bastırıyor rosalie yaklaşıyor veee rosalie!!! Bella ve Alice'yi yakaliyor!! liderlik bu üçlü arasında gidip gelmeye devam ediyooor. Muhteşem bir çekişme var sayın kupon oynayanlarlar... yani seyiciler. 😂😂😂
Bence Alice. Yüz hatları falan çok ilginç
Rosalie ilginç görünüyor..🙂.
Bella Swan'ı çok beğendim.
Kristen Stewart bence
Alice 🥵♥️
Tabikide Bella Swan
Victoria
Alice 🌺
Alice
Tabikide alice
Bence Alice
bellaa