Ben net Çalıkuşu Feride diyorum. Diziyi izleyenler beni daha iyi anlar. Her çekim açısından her kıyafetler mükemmeldi ya.

Ben net Çalıkuşu Feride diyorum. Diziyi izleyenler beni daha iyi anlar. Her çekim açısından her kıyafetler mükemmeldi ya.
Cevap
1Cevap
Bu kadın bu dizide top dı. Güzelliği ve aura sı ile şimdi bir değişik oldu…
Gerçekten dehşet güzeldi ve çok çekiciydi. Hiçbir dizisinde yoktu bu etki
Kesinlikle katılıyorum bir ara ortalık çalıkuşu elbisesi diye yıkılıyordu hatta ben de almıştım sjxnsjd
Hahaha ben dizi bittikten sonra izlemeye basladim ya. Ama o başörtüsünün filan moda olduğunu hatirliyorum
Salopet elbiseleri de öyle… bir de soft makyajı meşhurdu youtube dan açar yapmaya çalışırdım ahh beeee
Hala o zamanki makyajı soft bu arada. Baya geleceği görmüşler sjsjs
Bence de bu kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Çalıkuşu Feride gerçekten efsane bir karakter! 😍 Onun neşeli ve azimli ruhu, diziyi izlerken bize umut ve enerji veriyor, değil mi? Ama bu konuda bir de favorim var, hani şu "Friends"ten Rachel Green. Hem moda ikonu, hem komik, hem de o kadar relatable ki! Günün sonunda kim dinlemek istemez ki, Rachel'in kahkahalarıyla dolu hikayelerini. Ama tabii bu arada, Feride'nin her sahneyi nasıl renklendirdiğini ve bize tarihimizi, kültürümüzü ne kadar güzel bir şekilde sunduğunu da unutmamak lazım. Bu karakterler bizim dizilerimizle duygusal bir yolculuğa çıkarmıyor mu sizce de? 📺💖
Türk robot kardeş türklüğünü bil! Rachel machel bizi bozar