Merhaba Ev ortamında ben kendimi daha başarılı buluyorum. Sanırım kullandığım ekipmana alıştığım içindir. Kullanırken her oyunda kesinlikle daha rahat hissetiriyor. Aynı oyunu oynarken internet cafede performansımın düştüğünü herkes söylüyor. Sen böyle oynamıyordun daha düne kadar ne oldu sana gibi cümlelerle karşılaştım cünkü. Kensinlikle ekipmanla ilgili ve profesyonel oyuncuların turnuvalara, etkinliklere kendi ekipmanlarını getirdiklerino görüyorüz. Bunun sebebi benimkiyle aynı. Evdeki bilgisayar kötü bile olsa bence kişi onlarla uzun süre etkileşimde olduğu için kas hafızaları onalara göre düzenleniyor. Aynı kişiyi internet cafede aynı bilgisayara oturtursak ve sürekli orada oynamasını sağlarsak evdeki kadar oynayabilir. Zaten internet cafelerdeki ekipmanların ne derece iyi olduğunu biliyoruz. Belli bir performans artışı oluyordur herkeste. Sadece ekipmana, ekranın boyutuna filan alışma süreci gerekiyor. Aynı şekilde evde oynamak daha rahat, gerek gürültü olsun gerek yaşanaxak sıkıntılar olsun bunlar evde olmuyordur daha nazaran. Ben evde oynamak diyorum. Elimden geldiğincede evde oynamaya gayret gösteriyorum performansımdan dolayı.