Gamer Oyunları hangi fare hassasiyetinde oynuyorsunuz? Krellion Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ben online olarak sadece pubg oynuyorum. onda da farenin kendi dpi 1600, oyunda genel hassasiyetim %20 arasında :D siz de oynadığınız oyunlardakini söyleyebilirsiniz. Oyunları hangi fare hassasiyetinde oynuyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Mobil oynuyorum ben isteyene jiro ayarlarımı atarım madem konu hassasiyet djdjdj 1 1 Yorumla Krellion +1 yıl at :D Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Oyun kumandası ile oynuyorum. Elimdeki fare 800-1200 gibi bir şey. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. Bütün oyunları gamepadde oynayan tek benim sanırım. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum. Razer'ın mouse uygulaması onu ayarladı otomatik. 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Mousem 6200 Dpi, normal ayarlarda oynuyorum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç dikkat etmedim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mobil oynuyorum ben isteyene jiro ayarlarımı atarım madem konu hassasiyet djdjdj
at :D
Oyun kumandası ile oynuyorum. Elimdeki fare 800-1200 gibi bir şey.
Bütün oyunları gamepadde oynayan tek benim sanırım.
Bilmiyorum. Razer'ın mouse uygulaması onu ayarladı otomatik.
Mousem 6200 Dpi, normal ayarlarda oynuyorum
Hiç dikkat etmedim :D
oyunla hiç alakam yok ki
Oyun oynamıyorum
800 dpi
CS GO: 0.7
VALORANT : 0.45
CSGO:400dpi
2sens
Telden oynuyorum
0.865
Telefondan oynuyorum