Gamer Oyun oynarken mouseun elinizden kaydığı oluyor mu? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken mouse'nin elinizden kaydığı oluyor mu 🤔Bu arada gif bana aittir kendim çektim 😂 Oyun oynarken mouseun elinizden kaydığı oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet bazen oluyor tabi ki 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mouse elimden kaymaz fakat bazen elimi atıp mouse almaya çalıştığımda arada kavga ediyoruz :) 2 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Mause işaretinin sağa sola kaymasından bi rahatsız olan benmiyim acaaba 🤷🏻 1 0 Yorumla
Doludoluhayat33 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Elin guzelmis snwwk insanlarin ellerine bakmayi sevomda 😂 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 teşekkürler 🙂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zaman zaman kendimi fazla kaptırırsam olabilir.. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğine bağlanır gibi bağlanıyorum mausa. Hiç elimden kaymaz 😂😂 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Evet bazen uçuyor ya da klavyeme çarpıyor. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nadiren oluyor :D 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır kaymıyor 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet bazen oluyor tabi ki
Mouse elimden kaymaz fakat bazen elimi atıp mouse almaya çalıştığımda arada kavga ediyoruz :)
Mause işaretinin sağa sola kaymasından bi rahatsız olan benmiyim acaaba 🤷🏻
Elin guzelmis snwwk insanlarin ellerine bakmayi sevomda 😂
😄 teşekkürler 🙂
Zaman zaman kendimi fazla kaptırırsam olabilir.. Keyifli günler..
Sevdiğine bağlanır gibi bağlanıyorum mausa. Hiç elimden kaymaz 😂😂
Evet bazen uçuyor ya da klavyeme çarpıyor.
Nadiren oluyor :D
Olmuyir
Hayır kaymıyor
Fare kullanmıyorum.
Nadir
Hayır olmuyor
Düştüğü de olmuştu