Güncellemeler
+1 yıl
Çok önemli Not: kablosuz istiyorum
Fps oyunları için güncel mouse önerebilir misiniz? delikli, ışıklı, uzaylı renklerine sahip olmasınki gerektiğinde dışarıda kullanabileyim. Fiyat olarak 2bin lira civarı diyeyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bloddy p90 miydi onu kullanıyorum kaç senedir makro vs dolu şeyi var
güncel istiyorum ☺️
Kablosuz değil üzgünüm sonradan eklediniz :)
Gamer kablolu kullanmali bence siz bilirsiniz epey sitesinden filtre ile alınan puanlarla karşılaştırma yapabilirsiniz
Kablolu eli kayırıyor olayı tereddüt ettiriyor..
Anlamadım ama hayırlı olsun şimdiden :)
A101 de var abla, 40 tl'idi enson ama zam gelmiş olabilir, sen fazladan bi onlukla git derim.
Oyun oynamak için istiyorum yazdım a*tal mısın, instagramda ekranı aşağı kaydırmaktan beynin erimiş heralde
Onunla oyun da oynanıyor be gerizek@lı.
Bir şeyle oyun oynamak için illa üzerinde "GAMER" yazılı olup 2 bin tl olması gerekmiyor.
Adam olana çok bile.
Ama işte sonradan görme olunca insan böyle oluyor.
Fps oyunu oynuyorum aşırı farkediyor sen cahil misin
Sanki e-sporcu mk
Ortalama bir rekabet avantajı için ortalama bir mouse alıyorum. Sen oyun oynamıyorsun anlaşılan
a4 tech bloody guzel mouse uygunda onun dısında daha ust segmentler var tabı kı
Razer v2 pro el yapınıza göre v3'de tavsiye edebilirim. Lakin fiyat aralığını pek hatırlamıyorum.
Yazdığım mouseler kablosuz güncel olarak ikisine de bende mevcut.
Razer v2 pro hyperspeed’in farkı nedir biliyor musun
HZ farkı ya da DPI farkı olduğunu düşünüyorum. Ne amaçla kullanım gerçekleştireceksiniz? Ben bir çok ekipmanı denedim. Yazılımcı olduğumdan ötürü bende ufak çaplı bir hobi.
Valorant
Anladım gözünüzün zaten 1000 HZ'den sonrasını algılayamayacağınızı varsayarsak bence v2 ya da v3 tercih edebilirsiniz. Logitech G gerisini denedim bunlar kadar performans alamadım. Ayrıca kaliteli bir mouse pad ile desteklerseniz inanılmaz keyif alırsınız iyi akşamlar.
teşekkür ederim. Razer v2 pro almaya karar verdim.
Aktif olarak kullandığım bir mouse Artisan mouse pad ile kullanıyorum. Ama sanırım şu an mousepad güncel 3k falan onları da bir kontrol edebilirsin.
Öneririm link atamıyorum yalnız ama :/
Noktaların başına sonuna boşluk bırakırsan olur veya www kısmını çıkartmayı deneyebilirsin.
Altta steelseries yazmışlar ya bak o
Razer basilisk al bende onu kullanıyorum
Fps için üretildi
Çok ucuzmuş ama güncel mi
Bir sürü modeli var hangisine baktın
Kablosuz olan mı kablolu ya mı baktın ama kablolunun da yenisi var kablosuzunda ama kablosuz versyonu Türkiye’ye gelmemiş olabilir
Versyon kaç senin baktığın
Ama 2 bin TL nin üstü haberin olsun
Ben bu Basilisk serisini mağazada denemiştim diye hatırlıyorum geçen yıl. bas parmak yerindeki şey eğer ucuz bir modeliyse rahatsız ediyordu.
Sanki bu mouseların hepsine bilinçli olarak bir hata koyuyorlar. İsteseler en iyisini uygun fiyata yaparlar ama yok tüm markalar anlaşmalılar sanki.
Daha pahalı modelinde Demir var ucuz olanda plastik
Benimde bu 2. Razer mause um zamanı da razer ın en iyi kablosuz mause onu aldım sansürü bozuldu bende değiştirdim
Benim tüm setim razer en çok klavyesini sevdim
Anlaşmalı oyunlarda özel ışık efektleri oluyor mesela owerwach da her karaktere özel efekt var
Sensörü nasıl bozuldu ki ne kadar kullanmıştın acaba? Simetrik olduğu için daha aklıma yattı razer v2 pro alacagım
Ben simetrik kullandım sevmedim
Oyundan oyuna değişir ama ergonomik olarak simetrik daha sağlıklıymış diye biliyorum hem, aslında en güzeli Farklı Farklı alıp kullanmak ama ona para yetmez.
Ben kullandım sağ eller için olanda daha iyi hissettim
Cs go oynuyorsan birlikte oynarız istersen
Envanter dizdim kendime
steelseries rival 5
Işıksız olsun dedim ama bu da sanat eseriymiş renklere bak
ışığına takılma kapatabiliyorsun. tarama hızına doğruluğuna ergonomiye bak.