Facebook un ilk zamanlarında oyunlarını oynuyorduk tabi. Geniş bir kitlesi olduğu için yeni oyunlardan veya zevkli oyunlardan haberimiz oluyordu. Arkadaşlar arasında veya aile arasında beraber oynuyorduk. Oyunları gayet basitti. Bu yüzden belli bir yaşa hitap etmiyordu. Özlemedik desem yalan olur ama çokta özledim diyemem :) .
Frontıer vılle, farm ville, mafia wars, train station, komşu çiftlik, conty life, fish ville. Az mı emek harcadık, farm villede traktör dilenirken zengin olmuştum 🤣😆 komşu çiftlikte köpek almak için para vermiştim 😆 kickoff da takımım vardı. Pepsi içip toplayıp takıma yatırıyordum, okey vardı o zamanlar kimseye yar etmiyordum kapaklarımı 🤣 en sonunda facem çalındı demek değere bindi 😆😏 ondan sonra oyuna para yatırmadım zaten.
Farmville oynamisligim vardır ama bi arkadaş mokunu çıkarınca sogumustum oyundan anında biz şekil olsun çiftlik güzel görünsün diye uğraşırken o sadece verimlilige odaklanıp arapsaci bi çiftlik yapıyordu üstüne herseyi alarm kurarak saati saatine yapıyordu kıl olup bırakmıştım sonra ne oldu bilmiyorum o oyuna