Bu oyun “market street” çok güzel bir oyundu. Sizin bir marketiniz var ve satış yaparak zengin oluyordunuz vs. Bu oyunlar neden yok oldu? Restaurant city, fishville vs. İOS da bunlara benzer var mı acaba ya :( Market street
Eski Facebook Oyunlarını özledim/Nasıl oynayabilirim İOS?
Steam hesabımda oynadıgım oyunları yazıyım 550 civarı oyun var aklıma ilk gelenleri yazıyım bunları satın almak istersen eger haber ver uygun satan siteler var en olmadı şimdilik 1-2 tane alırsın haziranda summer salede istediklerini alırsın Tropico 4 veya 5 bu oyunumuzda diktatörlük rejimi adı altında ürünler yetiştirip fabrikalar kurup halkımızı yönetiyoruz Banished halkımızı yönetiyoruz çiftçi oduncu kısaca tüm meslekler var savaş yoktur burada amaç halkımızı hayatta tutmak Another Brick in The Mall Market oyunu bize ait marketi yönetiyoruz Farmer's Dynasty çiftlik oyunu karakteri kendimiz yönetiyoruz oynayanlar evlenme cocuk falan var diyor ama ben daha kendi çiftliğimi tam bitiremedim para için çalışıp duruyorum Farm Together Çiftlik oyunu ürünler ekip bicip satıyorsun Rise Of Industry Şehirlerde fabrikalar kurup ürün satıyoruz İlk aklıma gelen bunlar eğer oyun almaya niyetlenirsen hikayesi ile kesinlikle insanı tatmin eden This War of Mine dıştan savaş oyunu gibi görünebilir ancak bu oyun savaşta sivillerin yaşadığı zorlukları hayatta kalmayı anlatıyor
Ya ben en bomba oyunu yazmayı unutmuşum telefonda da var farming simulator bu oyuna mutlaka bak çiftliğin satın alıyorsun ürün ekiyorsun işçilerin var. Another güzel oyun aldıgın dönem baya oynamıştım sana dh linkini atıyım o konuya da mesaj atarak oyun önerisi alabilirsin. Ya ben strateji simulasyonları sevdiğimden tek üretip satma olarak bakmıyorum mesela hapishane yönetiyorum sonra bir şirketimde internet siteleri açıyorum youtube amazon facebook gibi ayrı ayrı buralardan reklamlar alarak para kazanıyorsun forum.donanimhaber.com/steam-ve-dijital-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-11519
En İyi Cevaplar