Bide hep sohbette bana küfrediyorlar veletler
Zoruma gidiyor yav 😭😭😭
Çok koyar adama sjsjsj

Merhaba,
Oyunların chat kanalını kullanma taraftarı değilim ama oyun oynarken sesli konuşma kesinlikle şart çünkü anlık info verilmesi falan gerekiyor ve bunu mesajlaşarak yapmak hiç de mümkün değil. Özellikle de Valorant, CS:GO, League Of Legends gibi oyunlarda sesli konuşma kesinlikle şart diye düşünüyorum ben. Lakin bunların amacı dışında normal sohbet etmek amacıyla kullanılması doğru değil.
Selam, oyuna girdiğim zaman arkadaşlarım ile sohbet etmeyi severdim. Ama maç sırasında sesli şekilde birileri ile sohbet etmeyi pek sevmezdim. Çünkü ses açınca oyuna odaklanamazdım. Onun dışında birileri ile sohber etmeyi severdim
Cevap
40Cevap
Seviyorum oyunlarda konuşmayı çünkü bazı oyunlarda çok işe yarıyor. Güncel oyunlardan Valorant ve CS GO ya örnek verebilirim. Oyun içi konuşmanın info vermeden ziyade ortamın gerginliğini azaltığ arttırma gibi özellikleride var. Bu dengeyi iyi sağlamak lazım. Toxiclik istemediğimiz konuşmalar olsun lütfen oyunlarda. Oyunun zevkini arttırdığı bir gerçek.
Çok haklısın sohbet edenler hep bi tempp içindeler
Fazla içli dışlı olmamak en iyisi oyun atalım gel ya da gelme oyuncu çok sıkıntısız hayat😎
Veledlere takılma her çocuk öyle biz mesela yatılı kalıyoz çocuklar eve gitmek için ağlıyo Annesini babasını özlemiş olacak sanki
Oysaki sadece telefon televizyon pc ister
Zannederler büyükleri kandıracaklar 😄
Guncellemen super yaa 😂😂😂
Sohbet edilen oyunlar oynamiyorum. Yuruyo veletler. Slither oynuyorum sadece orda sohbet falan yok.
Ne acılar çektim onlardan 😞
Arkadaşlarla takıma girince sesi açıp her zaman sohbet ediyoruz daha çok sohbetten ziyade kafa buluyoruz onun dışında tanımadığım biriyle sesli konuşmam sabrımı çok zorlarsa ya yazarım ya da mikrofonu açar küfür ederim 💆
Pek online oyun oynamıyorum sadece ara sıra ailecek bir araya geldiğimizde FİFA oynuyoruz onda da zaten yan yana olduğumuz için sohbet ediyoruz
Eğer arkadaş ortamı ile oynuyorsam sohbet güzel oluyor eğleniyorum ama arkadaş irtami değil ise öyle oynar giderim. Hiç mikrofon bile açmam.
Oynarken kendi arkadaşlarımla oynuyorum sohbet ederek. Rasgele girdiysem genelde oyuna bakarım sadece. Aylardır oyun oynamıyorum ama The Forest 2’yi bekliyorum
Oyun oynamıyorum, oynayanlardan da hiç hoşlanmıyorum
Kimse o gürültüyü çekmek zorunda değil sabaha kadar kardeşimin bağırmalı çağırmalı sohbetinden illallah etmiştim çok şükür gitti
Takım olarak oynuyorsam elbette dc ıle ıletısım kuruyoruz , arkadaslar sonuçta ve oyun için konuşmak gerekıyor.
Solo oynuyorsam ya da hıkaye tabanlı oyun tabi ki konuşmaya gerek yok
Bir ara tam bir oyun bağımlısıydm o zamanlar bayaaa sohbet ederdik çok arkadaşım oldu hala görüstgm😂😂😂
Sevmem bazı oyunlarda bazen çok pis sardığım oluyor bir de mesaj atıp takıma davet ediyorlardı :D polemiğe girmem oyunumu oynar geçerim :)))
Oyunu eğlencesine oynuyorsam tadından tuzundan yenmez güzel oluyor rekabetine oynuyorsam çabuk sinirlenirim.
Sevmem fazla lane kaybederim sohbet edecem diye geri düşerim mid lane düşerse rakip takım çok fazla avantajı olur
Hiç sevmem.. Oyun oynamaya odaklanırım sadece. Oynarken discordtan taktik vs ayarlama amacı ile iletişim kurardık sadece
Zaten ayda yılda bir oynarım onda da sohbet edince daha iyi oluyo.
Hiç sevmem Gandalfçım. Oyun ayrı sohbet ayrı. Ne gereği var boş yapmaya.
Seviyeli insanlarla severim. Rus felan olursa sknti yok zaten rusça öğrendim sayelerinde
Şu ana kadar hiç oyunda sohbet etmediğim için bir şey diyemem
Her türlü sohbet ederim şuanki sevgilim oyundan ve 6 aydır beraberiz
Ben sohpet için oyuna giriyorum oynamayı beceremiyorum
Hayır sevmem.. çok seviyesiz insanlar çıkıyor karşıma..
Keşke telefon sürüm kaldırsaydı oynasaydım call of duty 😀
Pubg oynarken arada mikrofonumu açarım ama genelde açmıyorum.
Hiç sevmem yaş belli artık çekemiyorum zaten çoğu genç çocuklar
Direk sonuç odaklıyım ben çoğu oyunda la azcık susta önüne bak dediğim için kavga çıkıyor :D
Pek sevmem. O yüzden pubg mobile bırakmıştım. Resmen flört ve başka amaçlı yer.
hayır sevmiyorum, zaten genelde de konuşan birisi değilim
Pek sevmem millete laf mı yetiştirelim oyunu mu oynayalim
Bana şu an 3-4 sene önceki anımı hatırlattın 😪
Ne oldu 😄
Paladins Strike oyununu biliyor musun, arkadaşla oynardık bir de sesli konuşurduk o geldi aklıma.
Üstadım oyun oynamiyorum ki😅
Oyna abi 😄oyna
Evet, oyunlarda sohbet güzel oluyor
Sevmem, mikrofon ve ses kapalıdır.
Hayir o yüzden online oyun oynamam
Saygılı bir insansa sararsa muazzam oluyor
Oynadığım zamanlar evet ederim.
yok edemem cunku oynamiyorum
Hayır oyunu oynar geçerim.
Hayır sevmem konsantre olmak zor olur.
İnfo vermek dışında konuşmam, sohbeti de sevmem.
Severiz dayi sen
Sevmem ben 😖
hayır sevmem, çoğu zaman kapalıdır ses..
Oynamadigim için sohbette etmem
çok sevmem lakin gerekliyse sohbet ederim
İnfo dışında konuşulmasını sevmiyorum
Hic sevmem
sevmem ya ben
Pubg nefret ediyorum
Hayır ya oyunu dağıtıyor
Hayır pek sevmem
Hayır sevmem
Sadece sohbet için giriyorum desem
Sohbet etmem
Hayır